Friday, 25 March 2016

Promo End Sale - March 2016

Assalamualaikum. Hye.

[PROMOSI MARINE ESSENCE + BIO SELEZA, PANTYLINER --> RM67 SAHAJA with FREE POSTAGE]

Hanya dengan RM67 sahaja .. anda akan dapat;

*1 botol Marine Essence Bodywash ATAU shampoo

*1 pek Bio Seleza Pantyliner



~ Marine Essence Nourishing Bodywash
Cecair mandian yang pertama menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani Garam Buluh dan Pheno-SFE untuk membersih, menyihatkan serta melembabkan kulit dalam setiap kali penggunaan.

Kelebihan Marine Essence Nourishing Bodywash
­čÜ┐Mencerahkan ketiak dan celah -celah badan kita yang gelap.
­čÜ┐Menghilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
­čÜ┐Mengurangkan dan membantu untuk hilangkan gatal-gatal badan
­čÜ┐Antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
­čÜ┐Mengurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
­čÜ┐Membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
­čÜ┐Melembutkan kulit
­čÜ┐Sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.

~Marine Essence Nourishing Shampoo
Shampoo yang pertama menggabungkan teknologi inovatif dengan ramuan semulajadi dan botani Garam Buluh dan Pheno-SFE untuk membersih, menyihatkan kulit kepala serta melembabkan rambut dalam setiap kali penggunaan.

Kelebihan Marine Essence Nourishing Shampoo
­čÜ┐Menyegarkan kulit kepala
­čÜ┐Menghalang kelumumur
­čÜ┐Menghalang kegatalan kulit kepala
­čÜ┐Menghilangkan kudis/ jerawat kepala
­čÜ┐Menyihatkan rambut
­čÜ┐Menghilangkan sakit kepala
­čÜ┐Membantu merawat stress dan kepenatan
­čÜ┐Menyuburkan dan melembutkan rambut
­čÜ┐Menghalang rambut gugur.


~Bio Seleza
Satu-satunya set tuala wanita dan pantyliner yang dicipta untuk wanita moden yang sentiasa aktif dan mementingkan kesihatan bahagian sulit.


Bio Seleza Feminine Pad adalah hasil gabungan Teknologi Bio Velocity Eksklusif dari Korea dan Cip hasil penyelidikan yang menggabungkan Sinar Inframerah Jauh (FIR), Ion Negatif dan Nano Silver.



Ciri-ciri Bio Seleza
Mengurangkan masalah kelembapan bau dan menghalang pembiakan bakteria
Permukaan yang lembut, membantu meningkatkan penyerapan
Mengawal kebocoran
Memperbaiki peredaran darah




Berminat? Jangan lepaskan harga promosi ini sehingga 31 March 2016 sahaja!!



Thursday, 24 March 2016

KENAPA WAJIB PILIH PREMIUM BEAUTIFUL?

Assalamualaikum & hi semua.

Cuba tengok tajuk entri ni. 
Ianya ada kaitan dengan satu cerita ni.

2 hari lepas, ada client ni whatsapp jat bertanyakan apa beza korset jenama lain dengan Premium Beautiful?
So harini, baru berkesempatan nak share dengan uols.


PB is the NO 1 Health & Beauty Corset


KENAPA DIA KENA BELI PREMIUM BEAUTIFUL?

Jat nak terangkan segala fakta yang ada tentang PREMIUM BEAUTIFUL. Ada yang dia dah tahu dan ada yang belum tahu. Makanya, jat buat summary ini kat dia supaya dia lebih faham dan jelas. For me, yang bekerja & sudah pon pakai untuk diri sendiri lebih kurang 4 tahun, senarai ini dah cukup kuat untuk terus memilih & yakin PREMIUM BEAUTIFUL. 


<KENAPA WAJIB PILIH PREMIUM BEAUTIFUL?>

1. Saiz PB mengikut ukuran badan. Specialnya PB, cara menentukan saiz dilakukan secara teratur bagi memastikan saiz PB yang betul & selesa dipakai client. Pastikan anda mendapatkan khidmat nasihat daripada Pakar Premium Beautiful yang bertauliah.Rundingan ini adalah  PERCUMA. 

2. Keunggulan PB terbukti dengan penerimaan Anugerah daripada Majlis Superbrand Malaysia, Persatuan Tulang Belakang Amerika, Kanada & Qubec & yang terbaru menjadi pemenang Best Reader's Choice 2015. PB Terbukti membantu untuk kesihatan dalaman juga luaran wanita. 



3. Kerana keyakinan tinggi terhadap keberkesanan PB, Haio memberi JAMINAN SEUMUR HIDUP. Hanya perlu berhubung dengan pakar PB.

4. Testimoni PB sentiasa up to date setiap hari. Ini membuktikan PB memang terbaik & jadi pilihan no 1 wanita. PB tidak perlukan duta celebriti tetapi real people with real testimonies & tranformation. 







5. Harga PB yang berpatutan & sangat berbaloi untuk kebaikan yang kita dapat. PB adalah hasil rekaan daripada beberapa pakar bidang perubatan, ekstetik, pengajian lemak, ergonomi & pembuatan pakaian dalam yang professional. Pakar-pakar hebat daripada Amerika, Korea, Jepun, German & Taiwan.







Jadi, Kenapa perlu Pilih yang lain & bayar lebih?

Contact Jat 012-4219244 untuk tahu cara mendapatkan HARGA JIMAT PB & cara pembayaran PB. 

❤️❤️
Fiza Mahazir
Premium Beautiful Expert
www.norhafizahmahazir.com


Sunday, 20 March 2016

Dreamin' Together ~ TDC in Japan Video





Togetherness - Osaka-Kyoto-Kobe Freetrip 2016
(Dreamin Together By The DiamondCircle)

Dreamin' together (2x)
ashita wa
Dreamin' together (2x)

Soko ni aru
Dreamin' together (2x)

Girl, whenever you need me I'll be there
Girl, konogoro sukoshi Girl, Genki
nai desho

Dreamin' together
Girl, you will never be alone
Dreamin' together (2x)

shinjiteru
oh my best friend Dreamin' together (3x)
don't look down don't turn around

Akiramenai de alright yume miru
kokoro kirakirashiteru your eyes kumorasenai

Girl, Nakimushida yo
tonight your smile is just so
beautiful dokidokishichau yume o futari sakasou Girl, a no koro yori mo

Dreamin' together
Girl, whatever people say trust
yourself Girl, you got to follow your heart Dreamin' together (2x)
oh tomorrow Dreamin' together


so many dreams so little time
Dreamin' together (2x) Soko ni aru
wakari hajimeta delight yume he no ups & downs Dakara itsumademo your side
hitori ja nai naitatte ─ź n janai? Hazukashiku wa
nai yo min'na onaji

tonight let's shine like stars up
above harahara shi chau yumenotsudzuki hanasou kanash─ź tokiniha Kanashimi toki ni wa (Yeah 8X) if you're happy and you know it (Yeah 8X)
kirakirashiteru your eyes kumorasenai

raise your glass and move your body anatanoegao ga daisukidakara akiramenaide
Akiramenai de alright yume miru kokoro

Let's live our dream together with TDC. Start your journey with us today!!
Next trip go to Beijing.. Let's join us..



Friday, 18 March 2016

Permulaan Yang SAMA..

Assalamualaikum,

Alhamdulillah, Syukur ke hadrat Ilahi..Tahniah Jat nak ucapkan pada semua TDCians yang bakal naik pentas Anugerah SM/SSM, terutamanya anak didik Jat yang mencapai pangkat pertama, Sales Manager RM20,000 dan kedua Senior Sales Manager RM60,000 dalam bisnes ni.

Kita semua sama, bermula dari tangga pertama sebelum naik tangga seterusnya. Langkah beribu tetap bermula dengan langkah pertama. 




Wakil dari Utara 3 orang. Tahniah !!!!



Seronok bila tengok rakan kongsi pon sama-sama naik pangkat. Bila naik pangkat ni, prestasi bonus pon meningkat tau. Tahniah lagi sekali pada uols. Tingkatkan usaha lagi untuk menuju ke puncak kejayaan. Kami bermula dengan impian yang berbeza tapi menuju matlamat yang sama. Tahniah lagi sekali untuk rakan kongsi yang diraikan esok. 


"Perjalanan ini baru sahaja bermula Banyak liku dan tangga yang perlu di daki untuk sampai puncak. Takkan pernah ada erti penat sebelum sampai ke hujungnya.."







Wednesday, 9 March 2016

Beijing, Saya Pasti Sampai!!!!

Assalamualaikum.

Hai, musim cuti sekolah ni semua pakat berpusu balik kampung kan. Dan bermacam aktiviti lah yg telah di rancangkan. Bagi ibu bapa yg bekerja pon, dan planning untuk ambil cuti. Sebab banyak lah kenduri, nak pulang ke kampung, nak bercuti bersama anak-anak. 

Bagi jat, tahun ni punya cuti tak berapa nak feel sangat. Sebab kesibukan kerja, maybe. Dan juga fokus pada next trip, iaitu BEIJING :) 

Siapa yang pernah sampai ke Beijing? Jat belum lagi. Teringin sangat nak pergi ke negara orang. Nak tengok budaya mereka, cara percakapan mereka, adat tradisi mereka, dan juga suasana tempat mereka. Dah alang-alang buat bisnes, dah alang-alang company nak sponsor, why not jat ambil je peluang yang ada kan. 

Dapat tak dapat, itu belakang cerita. Ada rezeki, insyaAllah lah.

Jom kita review sikit apa yang bestnya Beijing ni..



This is my first trip to China. Before ni pernah ikut trip dengan Sahajidah Haio, tapi ke Australia. Masa trip ke Gold Coast, ada 1 malam tu kitorang semua geng TDC pergi tengok 7D. Dan movie yang kitaorg pilih is Wall Of China. Walaweehh, apek bawa beca tu.. My first experience is, tengok 7D tu, pastu kau bayangkan 7D tu macamana. Sedangkan yg 4D pon dah rasa macam kita ada kat sana, apatah lagi 7D. Apek tu bawa kitaorang naik beca, laluan dia adalah tembok cina tu. Dengan bawa nya laju, ke kanan ke kiri, gila ah. Menjerit2 aku dalam tu siap terangkat-angkat kaki.  HAHAHAHA!

Ok back to topis, apa yang bestnya bila bercuti ke negara CHINA....???? Shopping la bebbbbb.. Memang merambang biji mata la nanti nak angkut semua barang. Tapi kat Beijing ni bukan setakat shopping tapi sight seeing pon memang cantik cantik belaka.




Actually jat ni bukan jenis yang memilih tempat dan kadang tak ambik tahu pon apa bestnya nak pergi ke sesebuah negara yang di taja oleh SHOM (Sahajidah Hai-O Marketing) ni.

Sebab apa tau,
1. Company akan bagi satu destinasi yang terbaik untuk semua usahawan berehat dan bercuti. Bak kata CDM Ija, kita buat kerja sungguh-sungguh di Malaysia, kita bercuti sungguh-sungguh di negara orang. Best tak macamtu?
2. Semuanya di taja. So jat memang ZERO complaint. Malah lebih bersyukur.
3. Percutian yang menarik ni bukan di ukur pada destinasi tapi dengan siapa kita pergi. haaa nampak tak? Bercuti dengan geng TDC ni memang HAPPY!!


Macamana nak bercuti bersama kami?

Tiada syarat yang ketat di kenakan :) Yang penting anda betul-betul serius nak mencari pendapatan tambahan atau pendapatan utama melalui perniagaan. Hanya serendah RM50.00 sebagai yuran pendaftaran, anda layak bermula sebagai usahawan bersama-sama dengan The Diamond Circle (TDC) dan anda berpeluang mendapat tiket ke BEIJING PERCUMA!!! Kami sedia berkongsi pengalaman kami dan membimbing anda menjadi usahawan yang hebat..InsyaAllah..



Pada anda di luar sana, yang nak juga merasa melancong ke BEIJING @ bersama team Sahajidah Haio secara PERCUMA, atau ingin menjadi seorang usahawan dengan income yang stabil (3,4,5 angka) setiap bulan, atau nak menjana income kedua setiap bulan (sama seperti saya), kami buka peluang untuk anda bersama-sama meyertai 'TDC' dan "TDC 26K Project" ini, anda akan di ajar bagaimana untuk menjadikan perniagaan ini sebagai satu kerjaya yang 'serius' untuk anda.


Nak tahu lebih details, boleh je hubungi jat 




Thursday, 3 March 2016

Atasi masalah rambut gugur & kelemumur dgn rawatan murah!

Assalamualaikum,

Sekarang ni musim panas kan. Semalam check dah hampir 36 darjah celcius. Penyakit pon mudah datang. Bila panas, kita mesti berpeluh dan rasa tak selesa kan. 

Panas-panas macamni ramai yg tak selesa akibat cuaca & sering berpeluh. Terutama bg yg berhijab. Uols boleh cuba hair syampoo marrine essence yg membantu merawat kulit kepala & paling penting wangi..seharian berhijab pon still ok.



 Kandungan yg terdapat dlm produk marrine essence ni :-

* GARAM BULUH
~sumber kaya dgn mineral dan antioksidan untuk kulit.
~anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan

*PHENO-SFE TM (EKSTRAK THE PU-ERH)
~terkenal dgn antioksidan dan sifat2 pemulihan utk menghapuskan radikal bebas yg berbahaya dripada merosakan sel-sel kulit.
~memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dgn menjaganya agar tetap sihat dgn masa yg lebih lama.

*MINYAK TEA TREE
~anti-bakteria

*VITAMIN E
~anti-oksidan
~menyembuhkan kulit yg bermasalah dan rosak dgn berkesan.

Ni adalah beberapa testimoni yang dah pon mencuba Hair Syampoo Marrine Essence. Lagipon harga pun murah berbanding buat rawatan di kedai yg kadang harga hampir mencecah ratusan ringgit.













Kami juga mengalukan pada anda yang ingin menjana pendapatan secara fulltime @ partime. Kelebihan menjadi ahli, ada untung runcit (+- 20% ), bonus prestasi (3%-41%), berpeluang melancong ke serata negara), FREE COACHING, FREE class training, dll..Berminat boleh hubungi saya di talian +6012-4219244.







Jom pm jat now 012.4219244 utk details dan order!