Tuesday, 24 June 2014

FIFA World Cup 2014 - Demam Bola Datang Lagi


FIFA World Cup 2014 dah pon bermula.. Sana sini dah start demam bola.. Abang-abang, hubby-hubby semua pakat berjaga malam.. Maklumlah...bukan selalu.. 4 tahun sekali.. So masing-masing taknak miss team match yang kita sokong..


Weekend ok lagi.. Boleh lajak tidur sampai siang kan.. Tapi kalau weekdays? Masing-masing mata berat je, muka pon tak ceria, badan cepat letih dan tak semangat nak buat kerja sebab MENGANTUK... Dah tu jadi la macam gambar atas.. Nak fokus buat kerja pon susah..

So Jat nak rekemen kat abang-abang yang suka sangat berjaga malam tengok bola ni minum Mineral Coffee.. 


Bancuh 1 mug, confirm celik sampai pagi.. Sedap pulak tu.. Minum Mineral Coffee jantung tak rasa berdebar-debar, malahan bagus untuk jantung sebab Mineral Coffee tinggi magnesium & kalsium.. Masa kerja nanti, kalau rasa nak tertidur bancuh lagi satu mug.. Memang terangkat mata.. hehehe


Sekotak RM26.50 je.. Ada 20 sachet.. Cukup la stok untuk seminggu dua kan tengok bola.. Lagi murah dari Stabak kan... Kalau nak order boleh whatsapp Jat ye..



Love,
Nor Hafizah Mahazir,
012-4219244 (whatsapp)
Email : nhafizahmahazir@gmail.com


No comments:

Post a Comment