Monday, 25 April 2016

Diamond Night 2016 - Teaser!

Assalamualaikum.

Hye semua! Last saturday, 23 April 2016 we attend Diamond Night at PICC, Putrajaya. While waiting for more pictures from our official photographer, Hafiz Atan, let me share a some of pictures from my handfone :)


My OOTD. love my outfit & makeup.


Corporate video for Sahajidah Haio .


My backbone in business. Thanks uols. LOVE!


Our table, geng kuat makan ni..makanan semua best! Havoc bila berkumpul ramai-ramai macamni.


Diamonds of The Diamond Circle.


Stay tuned for the updates.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


xoxo,
Fiza Mahazir a.k.a Jat ;)


Sunday, 3 April 2016

Kenapa Beli Premium Beautiful Murah/Clearance? Jangan Mudah Tertipu!

Assalamualaikum. 

Customer from Penang hantar gambar Long Girdle (clearance) yang di beli dari agent lain. Koyak macam mereput katanya. Padahal baru beli tak sampai 6 bulan.

Masa jat baru buat bisnes dengan Sahajidah pon, ada yang mesej & whatsapp tanya kenapa dia ada tengok iklan kat facebook jual premium beautiful murah. Harga below RM1000. Memang jat sendiri sangat terkejut. Bila jat explain kat customer, alhamdulillah mereka faham & terus beli dengan jat. 

Masa jat terima whatsapp dia, sedih jat tengok keadaan  girdle dia yang baru di pakai tak sampai 6 bulan, warna pon semakin lusuh. 

Bayangkan, set korset Premium Beautiful jat punya yang 4 tahun pon masih cantik lagi tau, and tak pudar warnanya pun. 

Okey, ni yang buat jat rasa nak membebel sikit.




1) Jangan percaya kat orang yang jual PB murah! Especially set yang clearance! Beza ye antara MURAH dan DISKAUN. Kita tak tahu berapa lama set PB tu terperuk bawah katil dan apa condition dia. Sometimes ada agent yang tak bertauliah yang letak set ni di dalam kereta tetengah panas etc menyebabkan Premium Beautiful tu menjadi rosak ataupon makan hari..

2) Please lah cuci Premium Beautiful dengan PB Wash! Pencuci tu dah dikhaskan untuk menjaga material PB ni. Harga dalam RM50 camtu tapi kegunaan lebih pada 6 bulan. Customer ni dah lah beli set clearance, cuci pulak hari-hari dengan softlan! Tak sesuai langsung deknon. Kalau dalam seminggu dua cuci ok lagi sementara nak beli PB Wash kan (mungkin tak cukup nak beli lagi).. Pengguna PB investlah in a bottle of PB Wash.

3) Jangan sidai direct di bawah terik matahari. Ni kalau beli dengan agent clearance memang dia takkan bagitahu ye deknon. Memang lah boleh hantar repair, tapi sayang kalau dapat fabrik yang macamani padahal baru je pakai. Invest in PB Wash tauuuuu (tak mahal pun, puluh ringgit sajaaaa).. Jangan pakai Softlan atau Downy tu..

Ok, sesiapa yanga ada Premium Beautiful yang dah koyak atau hook tercabut etc, memang boleh hantarkan pada jat untuk FOC repair (cuma bayar duit postage saja. if customer dok jauh). Ia akan ambil masa paling kejap sebulan, paling lama 3 bulan untuk di hantar ke HQ.

So boleh contact jat untuk details ya..




Friday, 1 April 2016

Mineral Coffee is Awesome!

Mineral Coffee is the best, the one and only Pre-mixed Robusta Coffee beans with Korean Bamboo Salt.
No sugar & No preservative added, healthy and safe for the whole family. Get your Mineral Coffee today! Anytime & anywhere.
👍






For order, kindly whatsapp :-