Sunday, 5 February 2017

Tips Kurus & Sihat bersama Shake Me

Assalamualaikum & hai semua.

Siapa yang nak tips kurus & sihat?? Yang ni mesti geng-geng gigirl suka kan? Ye la, bagi kaum hawa kurus itu salah atu impian bagi mereka, Kurus bukan bermaksud kurus kering @ kurus keding tapi tapi tapi kurus yg ada shaping dan sihat.

So siapa yg nak kurus meti buat 9 benda ni & boleh amalkan tips ni :-

1) Jangan skip breakfast. Sebab breakfast adalah waktu makan yg paling afdal untuk makan banyak. Breakfast like a KING, gituwww.. 

2) Kurangkan portion nasi/karbo (nasi segenggam saja)

3) Lebih baik makan selalu dengan kuantiti sedikit berbanding makan sekali dalam kuantiti yang banyak.

4) Ambil lauk lebih banyak (protein/vege lebih takpe)

5) Periksa kandungan gula dalam makanan. Kurangkan manis dalam makanan, lebihkan manis dalam senyuman. gituww.

6) Banyakkan minum air kosong

7) Kurangkan makanan berminyak/bergoreng

8) Jangan lupa bersenam

9) Ambil dinner sebelum pukul 7pm (boleh gantikan dengan 1 sachet Shake Me)


shake_me_kedah

Pernah dengar produk Shake Me dari Sahajidah Haio?



Ini adalah info tentang Shake Me. Pilihan terbaik untuk membekalkan tenaga, menjaga kesihatan, membantu tumbesaran sihat & perlangsingan badan. Wow!

Walaupon ia masih baru, tapi kita received a good feedback. Memang bantu uols untuk loose weight.











Pakai Premium Beautiful + amalkan Shake Me ni memang hasil boleh bombastik macam Yana ni haa..

* Shake Me bantu pembakaran lemak. Ada yang makan macam biasa just ganti dinner dengan shake me pon boleh turun 1kg/week. If u disiplin + workout lagi senang u nak capai berat badan yang u idamkan.

* Shake Me ni sejenis protein. So jangan bancuh dengan air panas. Guna air sejuk shake2 je uols..

So marilah kita shake shake saja. 


Cara-cara pengambilan shake Me :-



Harga 1 box RM118 (20 sachet) Jat bagi offer FREE POSTAGE.

So cepat-cepat contact Jat ya untuk pembelian.






Thursday, 2 February 2017

Overseas Incentive Trip 2017 - Gold Coast, Australia



Ya Allah, tak sabar rasanya bila tengok official video yg SHOM buat ni kak?

Hakak debor rasa.. Rasa sama macam tahun 2014 dulu-dulu. Rasa debor yang nak sangat la qualify trip ni. Sebab masa hakak pergi 3 tahun lepas trip dgn SHOM ni, memang awesome sangat!

Dah baca entry sebelum ni? Boleh klik sini okay ----->

Gold Coast 2014

Gold Coast 2014 - Hotel Outrigger Surfers Paradise

Gold Coast 2014


Selamat membaca :)