Saturday, 28 January 2012

Boleh ke lelaki pakai Premium Beautiful?

hi u olss...
assalamualaikum..moga pada hari jumaat ni kita mendapat keberkatan dari-Nya...
Jom ! harini sy nak sharekan tentang " boleh ke lelaki nak pakai Premium Beautiful nih "..
kenapa pulak tak boleh..lelaki pon manusia macam perempuan kan..lelaki pon makan mcm perempuan kan..lelaki pon ada je yang perut buncit a.k.a boroi macam perempuan kan...hehe

Haa..mesti ramai yang ingat gegurl je kan boleh pakai PB nih..Ternyata anda salah ! Lelaki pon boleh maa tapi bukan fullset 3 pieces tu... Jangan dok buat pasal weh pakai fullset.. Jadi nyah kau nanti.. he he he...


Kaum adam ni memang senang sangat, juz kena jaga perut dorang je.. compare to kaum hawa lebih banyak aset yang nak kena jaga kan... Caranya hanya pakai waist nipper pakai di bahagian perut.. BUT bukan semata-mata untuk perut je taw..........

So apa kebaikan lain Premium Beautiful ( Waist Nipper ) ni pada lelaki??

* 1st effect - Perut buncit transforms ke perut kempis.

* 2nd effect - Slouch / Bongkok jadi TEGAP.

* 3rd effect - Tidur nyenyak / lena.

* 4th effect - Buang angin /  toksin / air

* 5th effect  - Kulit jadi sihat /  lembut.



So pada lelaki-lelaki yang nak jadi lebih macho, tampan & sihat, jom pakai Premium Beautiful.
Confirm u will feel better !


Jom roger saya untuk Free Consultation & Free Trial,

FB : Nor Hafizah (Oh Bulan)
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265

No comments:

Post a Comment