Saturday, 28 January 2012

Jom sihat dan cantik bersama Premium Beautiful ( PB )....

salam and selamat pagi u ols....
entry kali ni saya nak share macamana nak sihat dan cantik...
wanita mana yang x nak cantik kan?
wanita mana yang x nak sihat kan?
wanita mana yang x nak kurus kan?
wanita mana yang x nak pakai baju cantik2 kan..
kebanyakan pakaian cantik2 hanya untuk orang kurus kan?
jom ! saya kongsikan bersama anda...

Tak kenal..maka x cinta....x pakai...maka tak tahu keberkesanannya... :)

Actually, once u ols pakai PB ( Premium Beautiful ) ni, uolss akan dapat it is actually " Self Practice" for Diet..uolss akan rasa cepat kenyang dan dalam masa yang sama, uolss akan akan mengurangkan portion pemakanan dan kawal nafsu makan...best kan !




SUSAH KE NAK PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL?

TAK SUSAH pon..PREMIUN BEAUTIFUL ada pelbagai saiz dan yang paling penting, ia berdasarkan ukuran saiz badan kita.. untuk pastikan saiz, sila bagi ukuran 4 utama badan  pada jat @ fiza seperti berikut :-

1) puncak dada ( bust )
2) bawah dada ( underbust )
3) pinggang ( waist )
4) punggung ( hips )




Anda pasti selesa since korset mengikut bentuk badan korang.. Juz pakai konsisten untuk 8 jam sehari..dan badan anda akan mengecil mengikut bentuk badan yang anda inginkan...


PREMIUM BEAUTIFUL ni, kalo ROSAK macamana?

PREMIUM BEAUTIFUL ni barangan berkualiti yang jarang nak rosak even though its come with LIFETIME WARRANTY...so x perlu risau lagi..Bayangkan, if korang beli yang kat supermarket, mmg harga murah tapi tahan lama mana?mayb 1 year, 2 year..tp if rosak, kena beli lain kan?tapi dgn PREMIUM BEAUTIFUL, if 5 years akan dtg rosak, just pulangkan balik and gantikan yg baru..best kan? bayar hanya sekali tapi untuk seumur hidup...=)

bukan LECEH ke nak ke TANDAS?

mana ada leceh...kalo ye pon mayb untuk hari pertama sbb belum biasa lagi..apa yang anda perlu buat adalah lipatkan waist nipper dan turunkan long girdle macam biasa...then teruskan hajat.. =)

tak PANAS ke kalau pakai PREMIUM BEAUTIFUL?

PREMIUM BEAUTIFUL ini di perbuat daripada fabrik berteknologi AKWATEK & AKWADYNE yang lembut dan ianya mengekalkan suhu badan.. Fabrik ini teknologi dari Jerman.. Kalau suasana sejuk kainnya akan mengecut dan badan kita akan rasa suam.. Manakala bila cuaca panas, kain PB akan mengembang dan kita x rasa panas..so sangat sesuai kalo nak pakai kat mana je...

BEST sgt ke pakai PREMIUM BEAUTIFUL?

Korset ni SANGAT SELESA dipakai sepanjang hari kerana kehalusan dan kelembutan pada kulit.. ia adalah SUPERBRAND produk & mendapat pengiktirafan di peringkat antarabangsa.. Makna kata, PB sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran..PREMIUM BEAUTIFUL menjaga kesihatan, disamping membentuk kontur bentuk badan yang ideal..PREMIUM BEAUTIFUL is 70% for healthy and 30% for beauty...

sampai bila nak pakai?

Minimum 8 hours per day..macam kita pakai baju kerja la...dari pagi smpai petang jer..dengan PREMIUM BEAUTIFUL ni u olss mampu mengubah bentuk badan menjadi langsing dan meningkatkan tahap kehidupan kesihatan uolss..best kan...??!!


 kenapa PREMIUM BEAUTIFUL ni mahal sangat??

It is because of quality of the product itself and how effective this product. ni long term BODY INVESTMENT taw..korang x kan menyesal melabur duit beli korset ni sbb after pakai, korang dapat rasakan betapa SELESA, BEST, YAKIN dan CANTIK.. kita perlu pandang dari sudut kesihatan...

Lagipun korset ni kan jaminan untuk seumur hidup.. Ada ke produk lain yang jaminan seumur hidup? x de kan... Kalau uolss compare PREMIUM BEAUTIFUL seumpama uolss comparekan BMW dengan PROTON...hehehe !

Dan tahukah anda, pelan bayaran ansuran PREMIUM BEAUTIFUL juga bermula serendah rm60 sebulan.. Student pon mampu kan...


Apa tunggu lagi, cepat2 contact saya for FREE trial & FREE Consultation ye ...

FB : Nor Hafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile :  013-4116265

No comments:

Post a Comment