Saturday, 28 January 2012

Kenapa semua wanita perlu pakai Premium Beautiful?

Assalammualaikum semua...
harini jat nak share dengan korang kenapa semua wanita PERLU pakai Premium Beautiful?
apa kepentingannya?apa kebaikannya? ye la kan...produk bagus, mestilah kita share sama2...x gitu?
so seperti yang kita sedia maklum, Premium Beautiful nih ada F.I.R.
F.I.R? apa itu F.I.R ..F.I.R ni ialah Far Infrared Ray..apa kesan dia kat badan kita? jom baca...saya ceritakan ...

Kesan F.I.R ke atas Rahim dan Vagina Setiap Wanita :-


* Membantu mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal.
* Membantu merawat masala-masalah yang berkaitan dengan rahim.
* Membantu merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur
* Membantu melembapkan jalanan di dalam vagina meresangkan
* Membantu menghalang jangkitan pada vagina dan pundi  ( bladder )
* Membantu menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi
* Menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita paling istimewa kepada suami.




Kesan F.I.R ke atas Payudara Wanita :-




* Dapat mencairkan susu lama yang telah lama beku di dalam payudara. Susu beku telah diketahui adalah akar-umbi kepada 'cyst' dan boleh mencetuskan sel-sel kanser
* Membantu membanyakkan penghasilan susu (sesuai untuk ibu-ibu menyusukan anak pada jangka masa yang lama)
* Membantutkan sel-sel kanser pada payudara
* Mencerahkan warna puting payudara
* Menegangkan payudara
* Membetulkan postur payudara
* Membentuk payudara agar lebih sesuai mengikut size badan



"Sebagai wanita dan remaja, hargailah sebelum terlambat..."


So jom kite bertindak hari ini juga utk masa depan yg lebih terjamin ..
Call jat & book for your appointment today!!


FB : Norhafizah ( Oh Bulan )

Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265

4 comments:

  1. hai jan : tq 4 ur reply...pakai PB jugak eh.. :)

    ReplyDelete
  2. Kalau sy nak order ni brape ye harga? punggung makin besar..huhu

    ReplyDelete
  3. @aisyah Ghani : boleh sms/whatsapp sy 012-4219244

    ReplyDelete