Monday, 25 June 2012

Bakal-bakal Pengantin..


Assalamualaikum n hye readers...

Bagi pengantin2, anda semua mesti nak nampak chantek kan on your wedding day kan.. ??

sebab tue je la majlis paling bermakna dalam hidup kita, bila kita disatukan dengan orang yang kita cintai...

Bila pakai PB ni untuk orang yang kurus, ia akan shape n up kan bahagian dada n punggung.. So bila pakai baju pengantin nanti cnfirm cantik sebab ada cutting...

So untuk orang yang gemok n lemak berlipat2, ia akan shape kan badan anda and lemak2 yang berlipat akan hilang dalam masa 5 minit.. Ia akan tersorok di sebalik PB... 

Bila pakai corset ni, nampak cantek la pengantin tue.. Especially you bukanlah jenis yang kurus ade body shape lawa mcm Kim Kardashian tue.. huhuhu... lagipon majlis tue kan majlis kawen, mesti semua mata tertumpu dkt pengantin... so ape salahnya pakai corset untuk tutup lemak skit... so takde la nnti pak andam akan cakap 'lemak rendang ketupat'...  Even yang kurus pon pak andam tue kata better pkai corset... sebabnya kalo kurus takde shape, x cantek jugak...


cantik kan.. :D


merah itu menawan.... cantik kan curvy badan dia...


serius gorgeous..!!

so kepada semua bakal pengantin yang nak nampak cantik, anggun, gorgeous di hari bahagia anda, jangan malu-malu set appointment dengan saya ye.. kita fitting dekat badan u, u rasa dulu material, then u decide.. no commitment to buy ok?

Kebiasaannya lepas customer dah rasa dekat badan, they will love the corset... TRUST ME!!

2 comments:

  1. cantik kan....serius terjatuh hati dgn cutting badan cmnii... :)

    ReplyDelete