Wednesday, 1 August 2012

On why PREMIUM BEAUTIFUL~


Have you ever wonder WHY we choose PREMIUM BEAUTIFUL not just to WEAR, but to SELL it as well !!!


  • Premium Beautiful has established almost 20years ! In terms of branding kita tak perlu RISAU lagi, sebut jer Premium Beautiful semua orang tahu! Not only that if this product tak bagus, tak ada orang nak beli mesti dah lama discontinuekan the product? :D

  • The one only corset in the world SUPERBRAND! Superbrand ni by invitational only !

  • Lifetime Warranty, come to think of it barang yang kita beli harga 2k++ contoh Handbag, TV, Computers etc.. There is no such thing as lifetime warranty! But PB worth every penny!  Tak rugi pon keluarkan RM2000 + but the life span is lifetime!! FREE SERVICE!

  • Barang yang kita jual nih barang yang sangat2 LOGIC! Perempuan mana tak pakai Bra? or baju dalam dan seangkatan dengannya? So Premium Beautiful is the solution for every women out there! Just educate women instead of pakai bra yang memberi manfaat apa-apa pada diri sendiri, better tukar sahaja with Premium Beautiful!

with Premium Beautiful no more 3rd and 4th breast k!

  • Suitable for ALL body types!! From Skinny to curvy, pear shape, apple, cylinder and hourglass!! Premium Beautiful custom size for the client !
the right way is to get yourself measure first baru dapat size yang betul..

  • FREE TESTIMONIALs!! Banyak orang share testimonial online! So what you need to do just SHARE it with other people! So simple and easy...

  • We don't do REPEAT SALE so sangat sesuai for those yang tak suka menjual.. So tak payah nak kejar customer all the time.. NO NEED to RESTOCK product as well..
  • Premium Beautiful ni satu jenis je, warna HITAM.. Cuba bayangkan if too many colors and design? Sorang mintak polka dot, sorang mintak pink with lace and all... pening! satu jenis kan senang!
  • Bonus with Premium Beautiful starts from 4-5-6 figures a month! Cool!!! That's why when I first started the business I was like ok ni sama dengan gaji fresh grad engineer! 

  • Jual dah la sekali seumur hidup, tapi peluang travel tu berulang-ulang kali... And it is FREE!!!
  • Car fund for whole life! Berkat jualan Premium Beautiful dapat merasa pakai kereta mewah dan bula-bulan tak perlu bayar! Company bayar.. Cool right?
  • Sangat sesuai untuk orang yang nak cari extra income, yang tak ramai kawan, yang tiada pengalaman dalam business or marketing background, yang baru je nak bertatih dalam perniagaan.. so instead jump into business sendiri.. baik buat Premium Beautiful ! No experience required ! Sambil belajar sambil buat, dapat intensive training for FREE.. Tapi income yang dapat bulanan adalah BERSIH tak ada OVERHEAD nak kena minuss semua..
So people what are you waiting for come let's join OUR journey together with Premium Beautiful !!!

LOVE
Fiza/Jat
012-4219244 / 013-4116265

No comments:

Post a Comment