Saturday, 4 August 2012

Testimonial dari biz partner.. :)


Assalamualaikum. !
Syukur kita kpd Allah SWT kerana masih mampu bernafas di atas muka bumi ini.. And alhamdulillah dapat kita menjalani ibadah puasa untuk hari yang ke-13...

Entry kali ni, Jat nak share testimonial dari seorang rakan biz namanya Fadh...
Fadh start menggunakan Premium Beautiful pada 28 Julai 2012.. So baru sangat2 la kan sebab harini baru 2 Ogos 2012... 

Kes : Operation Fibroid dan Adenomyosis
Cara Operation : Major Operation, Epidural
Kesan Operation : Perut buncit (tempat operation), sakit pinggang, sakit belakang, pening kepala, pitam, badan cepat naik akibat ubat hormon yang banyak selama 6 bulan..

Mari kita buat check list hasil daripada pemakaian Premium Beautiful :

Kesan selepas memakai Premium Beautiful :-
- Pinggang straight
- Pinggang tak sakit dah
- Cergas di bulan Ramadhan 
- Badan Shaping ( husband harapkan lemak lemak berkurangan ) hehehe...
- Kaki dan paha ada veriscose vain ( uitt apa tu?? urat2 yang timbul yg warna merah atau purple.. cantik la sgttt! ) dah mula hilang sket..

- Gastrik - tgh hari smlm rasa mcm tak gastrik, lama2 hilang je..
- buasir- uish belom tahap tu lagi tapi lancar in every morning..
- sembelit - telah hilang..mcm statement kat atas ni..
- moga dapat elakkan kanser aktif dan cyst di payudara ( taknak fibroid berulang kembali..huhu)


" prevention is better than cure..Jagalah badan kita sebelum penyakit2 wanita tersebut menghampiri kita..Ramai yang menyayangi kita, oleh itu kita perlu sangat2 sayang diri kita... "

No comments:

Post a Comment