Thursday, 10 January 2013

My Mentor will be in NTV7 | Bella Talk Show

Wow, semalam Jat cuti tapi sempat lagi chatting dengan my mentor, Shaliza Aziz dan Sha Khalid. Beliau ada khabarkan satu berita baik! Insyallah tak lama lagi beliau akan ke udara di kaca televisyen, NTV7 di BELLA TALK SHOW! 

Seriously Jat rasa amat teruja bila dapat tahu berita baik itu.. see..dengan buat business online je pun kami dapat macam-macam peluang.. bukan setakat tambah income, malah dapat juga tambah keyakinan diri untuk upgrade hidup masing-masing..


wehuu! kalau Jat dapat sms macam ni pon sure melompat sakan!


Jat pon nak ucapkan terima kasih buat my mentor, Kak Ija & Yong atas segala tunjuk ajar yang diberi selama ini..

Insyallah Jat akan cuba upgrade diri dan kawan-kawan agar semua berjaya cemerlang dan gemilang.. sama-sama buat business, sama-sama merasa apa yang mentor dapat! ADIL DAN SAKSAMA!

Just imagine, bukan artis je boleh masuk TV. usahawan Premium Beautiful pon boleh!! Macam-macam yang kita boleh capai, generate income 4 5 figure per month, confident level, grooming inside outside, positive attitude, positive mind besides travelling overseas 3 times a year, luxury cars & many more.. Again, congrats mentor! Nothing is impossible when we are in the RIGHT GROUP & RIGHT GUIDANCE.

My mentor, Sha Khalid

with bakal CDM, Shaliza Aziz

tak sabar nak tunggu Talk Show tu nanti ~ sama-sama kita nantikan yek!

** Nothin impossible in this Premium Beautiful Business. Be part of us and you'll be guided along the way =)

Love,
Nor Hafizah Mahazir,
013-4116265
Top Agent Premium Beautiful | Utara

No comments:

Post a Comment