Sunday, 7 April 2013

Sabun Herba Marine Essance

SABUN CERIAH KETIAK

Actually nama original dia lagi glamer dari tu, Marine Essance Beauty Bar..
Weolss panggil dia sabun cerah ketiak coz dapat mencerahkan bahagian pelipat2 tu yang biasanya bila kurang diberi perhatian, dia jadi agak gelap sedikit bebanding di bahagian-bahagian lain kan..tapi kena amalkan setiap hari la..
Kada-kadang faktor hormon pon boleh menyebabkan kulit di bahagian2 tu gelap..Kadang-kadang bila mengandung, bahagian tertentu jadi lebih gelap..Nak guna sabun-sabun lain yang banyak chemical takut menjejaskan baby pulak.. 
Sabun ini mengandungi garam buluh. Bagus untuk kulit sensitif, eczema dan sebagainya.

Sabun ini mengandungi 3 bar dalam 1 kotak. 1 bar pon saiz dia agak besar.. Boleh potong kepada 3 bahagian.. Kalau nak jimat and try-try dulu.. Nanti dah habis, boleh order lagi.. :)


Sabun Ketiak @ Sabun Herba Marine Essance ni mengungguli carta TOP 2 jualan pada minggu ini.. Ramai yang SMS, PM, Whatsapp & call dari kawan-kawan ofis, FB & Instagram.. Stok di stokis-stokis berhampiran pon dah sold out.. Dekat HQ pon sama.. So, kena tunggu minggu depan untuk restock..

Sambutan sabun ini dapat perhatian daripada golongan-golongan muda mahupun yang berusia.. Kerana sabun ini sesuia untuk kulit yang sensitif..  Sebab ada kandungan garam buluh, so dia kaya dengan garam mineral and sebagai antioksidan untuk kulit..

Jat punya sepupu, baru berusia setahun.. Dia memang mengalami kulit sensitif & bila panas n berpeluh sikit, badan rasa gatal-gatal, naik ruam kecil-kecil.. Pastu Jat bagi cuba pakai sabun tu.. Sebab kesian kat dia.. Alhamdulillah, after seminggu pakai, dah nampak kesan pada kulit dia.. Ruam-ruam dah mula hilang and kecut.. Gatal-gatal pon berkurangan.. 


Kelebihan Sabun Herba Marine Essance

- Bar kecantikan Marine Essance di rumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit.

- Ia diperkaya dengan anti-oksidan dan minyak asli untuk memberi manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

- Bar Kecantikan Marine Essance memanjakan kulit anda sambil menghidratkan dan melembutkannya.

-  Di inspirasi daripada bentuk organik kerang laut dengan haruman yang menawan, bar Kecantikan Marine  
   Essance pasti merangsang anda menggunakannya setiap hari..



Bahan-Bahan Utama


Cara Guna
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

Penyimpanan
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.

Perhatian

Elakkan daripada terkena mata. Jika terkena mata, bilas segera dengan air. Sekirannya ruam atau kegatalan berlaku, hentikan penggunaan.


Harga : Pek trial RM35/seketul
            RM105/box ( 3 ketul )

Psstt : yang berminat untuk menjadi doorship, boleh contact Jat ye.. ;)


Contact : Nor Hafizah (jat)
               012-4219244 

2 comments:

  1. hi..
    nak tanya RM35 tu termasuk sekali dgn kos penghantaran ke?

    ReplyDelete
  2. hi awak..belom lagi...+ postage rm7..

    ReplyDelete