Saturday, 16 November 2013

Wordless | Here I Am

I always believe that I can do and achieve so much more!


To be honest, my family bukanlah supportive bila kita nak mulakan sesuatu yang baru, bukan sentiasa beri galakan, banyak juga pandangan negatif dan tidak berfikiran terbuka..

Tidak sesekali menyalahkan my parents or family, kerana mereka hanya takut kita tak mampu lakukan dan capai kejayaan.. Mereka terlalu sayangkan kita dan hanya mahu yang terbaik..

So, apa yang Jat buat, cekalkan hati dan kuatkan semangat untuk tidak berganjak dari keputusan sendiri sebab kita yang dah nampak bayangan masa depan dan apa yang mampu kita capai dengan usaha dan yakin dengan rezeki dariNya!

Alhamdulillah, bila kita berjaya, family adalah orang terawal yang memberi sokongan padu untuk kita terus ke depan lagi dan mereka akan doakan yang terbaik, InsyaAllah..

" Bila kita rasa berseorangan, tanpa sokongan.. Hanya satu tempat kita mengadu dan meminta, ALLAH dan mintalah segala yang baik dariNya.."

Alhamdulillah, diberi kekuatan sehingga hari ini dan syukur dengan rezeki apa yang dah ada kekuatan Jat juga datang dari rakan-rakan sekeliling dan semestinya..


" Every single step you take, can and will change your future.. Your whole life is unwritten.. You're the author, make your story count.. "


Love,
Nor Hafizah Mahazir


Thursday, 14 November 2013

Gold Coast - February 2014!!

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah... Terasa tak terucap dengan kata-kata.. Betapa bersyukur nya kepada Ilahi kerana diberikan rezeki yang tak di sangka.. Tahun yang penuh bermakna..Segala suka & duka silih berganti.. Benarlah apa yang dikata, Rezeki Allah begitu luas.. Rezeki itu akan berpihak pada mereka yang tak pernah kenal erti putus asa dan terus berusaha..




Rasa sebak & sedih bila di beritahu yang Jat salah seorang qualify trip ke Gold Coast.. Memang sejak kecil angan-angan nak main dengan koala, kanggaroo, penguin.. Nak sangat pergi melancong kat oversea tapi tak mampu sebab Jat bukan kerja bergaji besar.. Bila di beri peluang untuk melibatkan diri dalam bisnes ni, memang seronok sangat.. Bukan sahaja ada bonus besar, siap pakej sekali pelancongan percuma 3x setahun, tabung kereta & banyak lagi..


Australia, kami datangggggggggggg!!


Nice view.. Subhanallah, indahnya ciptaan Mu


Tak sabar nak main dengan kangaroo depan mata.. :) Korang nak duduk camni or nak lari? hehe!






For those yang miss this trip, jangan risau.. We have 2-3 times free trip per year.. Banyak kan? So far dalam team GLAM, we always the highest number of qualifiers, for last trip to KOREA, about 200 GLAMpreneurs.. Ramai kan? Bila ramai memang rasa makin havoc & best! 

So anyone wanna follow me for the next trip? Just text me & i will show u the way. 


Love,
Nor Hafizah Mahazir,
012-4219244
nhafizahmahazir@gmail.com


Tuesday, 12 November 2013

21st Anniversary & CDM Award 2013

Assalamualaikum..


Sambutan Ulangtahun Syarikat ke-21 mendapat liputan dari akhbar  Berita Harian 9 November 2013.. syarikat yang sudah 21 tahun Malaysia, yang kukuh & stabil.. Tahun lepas celebrate kat Stadium Shah Alam, tahun ni celebrate kat The Mines pulak..



  Raptai..


Wah...Bling-bling gituw.. :)

Seramai 6 orang Crown Diamond Manager (CDM) dari Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) diraikan pada hari tersebut.. Termasuklah my mentor, CDM Shaliza Aziz.. Congratulations Kak ija!


Beautiful Ladies :)


A big congratulations to our mentor CDM Shaliza Aziz di atas kejayaan yang di raikan .. Cantik sangat dress by Rizman Ruzaini & Makeup by Chika .. From a banker become to fulltime mumpreneurs with GLAM, generate 5 income, qualify every FREETRIP, from myvi turn to BMW.. 


Makeup by Mawar.. :)



Pembuka tirai..


Green Leader Academy Malaysia stage performance - Goyang Duyu


Thanks to lovely partner, SM Siti Norizam kerana hadirkan diri sama2 raikan our mentor.. Thanks to lovely leader, DDM Yong yang banyak membantu..

  

With CDM Shaliza Aziz, leader of  The Diamond Circle..


Launching Premium Beautiful Elegance & JTX 100 Gold..


The Diamond Circle Team member :)


CDM Shaliza Aziz & CDM Sha Khalid



Live Misha Omar performed.. I like lagu " Angin Syurga " :)


First time try turban :) Sesuai ke tak? 


Stay tuned for GLAM DINNER entry!! 


Love,
Fiza Mahazir

Tuesday, 5 November 2013

Business Opportunity

I am looking for more business partners from Malaysia.. This business is a proven model, backed by many successful entrepreneurs..


COMPANY

Global Code of Ethics Recognition Programme 2012
Promising Company Award 2010/2011
Ethical Business Award  2010/2011
Outstanding Work in Empowerment of Women 2009
Forbes Best Under a Billion 2007
Forbes Best Under a Billion 2008
Forbes Best Under a Billion 2009








Forbes Best Under a Billion 2010


GLAM

Green Leaders Academy Malaysia (GLAM) is the pioneer of internet marketing within the company..  We are using social media as our business tool and it is proven as it saves time and reaching unlimited customers.. We have a mix of partime fulltime entrepreneurs.. Technology has enabled part-timers to get involve and earn additional income as people are now easily accessible using PCs and smartphones..

GLAM telah membuktikan selepas beberapa tahun dan kumpulan yang paling kukuh & maju dalam our company melalui social media.. Our central training di Taman Tun Dr Ismail (TTDI), Kuala Lumpur.. Di Malaysia, kami mempunyai beberapa training centre, iaitu di Pulau Pinang, Johor, Kelantan dan juga Sabah.. So memang tiada halangan untuk kami menimba ilmu untuk membantu bisnes berjalan dengan lebih mantap.




Salah satu benefit dalam bisnes ni ialah melancong secara PERCUMA.. Everything is sponsored by the company with 5 star tour guide, transportation and accommodation.. GLAM antara group yang paling ramai membawa rakan kongsi setiap kali pakej melancong.. 






Come and join us!
See u on next trip to Gold Coast 2014!

Love,
Nor Hafizah Mahazir,
012-4219244 
nhafizahmahazir@gmail.com