Thursday, 6 February 2014

GLAMJourneys : Gold Coast Itinenary

Assalamualaikum,

Good Morning readers,

My first trip is GOLD COAST, AUSTRALIA!

We have received the itinenary for Gold Coast. Yeayyy!! Lagi excited tau :)

Check it out!


Day 1

Flight from KLIA to Brisbane by Singapore Airlines




Day 2 - Arrival at Brisbane





For people yang tak pernah pergi Aussie like me, ofcoz la excited nak tengok kanggaroo & koala secara live. Bukan biasa tengok pon sebab kat Kedah takde orang ternak pon.. LOL


Then check into our hotel at the Outrigger Surfers Paradise




Sesuai untuk husband wife yang datang untuk honeymoon sekali.. :)


Day 3 - Movie World






Day 4 - Sea World






Day 5 - Harbour Town Factory Outlet 




Malam pula kita bersiar-siar melihat keindahan Brisbane City. Wow! Serius teruja kan! Jat tak dapat nak gambarkan perasaan ini nanti bila melihat keindahan alam.. Seronok dapat tengok tempat orang.. Lain dari tempat kita sendiri. 





Day 6 - Arrival at KLIA


Fuuhh, interesting right? Jat yang tengah taip entry ni pon makin nerves tau.. Pergi seorang takut + nervous + excited tapi pergi ramai-ramai, dengan kawan-kawan kita, perasaan ni lagi kuasa dua.. Yang penting, mesti havoc kan! 

Apa pon tinggal 4  hari je lagi nak ke sana.. Sungguh menghitung hari ni.. Seronoknya dapat melancong percuma.. Bermula dengan flight, makan, hotel, tiket masuk taman tema, pengangkutan di sana dan sebagainya.. Kami hanya membawa duit shopping sahaja!!! yeaaayyy~

Anda juga berpeluang melancong secara percuma bersama dengan Jat.. Next trip is Shanghai.. Just contact me for details.


Love,
Nor Hafizah Mahazir,
012-4219244 (whatsapp)
Email : nhafizahmahazir@gmail.com


No comments:

Post a Comment