Wednesday, 5 February 2014

Travelog Founder TDC - CDM Shaliza Aziz

Hi readers,

Uols suka melancong tak? Rasa nya semua kita suka melancong kan.. Dapat melihat keindahan alam & kebesaran ciptaan Allah.. Cuma yang membataskan bajet kita.. Thats was happen to me before.. Jat memang suka melancong.. so far dalam negara sahaja, but now Jat berpeluang melancong ke luar negara pula.. Ni negara pertama! Teringat dulu kawan-kawan yang dari kalangan orang berada, enjoy pergi holiday sana-sini dengan family.. Jat hanya mampu berkecil hati saja la.. Nak pergi tapi bajet memang tak cukup.. Dalam hati ada tanam impian, bila nak jadi kenyataan..hehe!

This is one of reason kenapa Jat buat bisnes ni.. Salah satunya ialah berpeluang melancong 3x setahun.. Bukan calang-calang orang yang dapat melancong begitu melainkan dari background family kaya :) Bukan sahaja boleh dapat income lebih, malahan melancong FREE back to back.. Bukan kita pergi berseorangan, boleh bawa husband dan kawan-kawan sekali.. Havoc jadinyaa!!!

This is travelog & trip our CDM Shaliza Aziz, since Mar 2012





Happy kan tengok.. Tempias rasa keseronokan... Jat bertuah dapat kenal dengan CDM Kak Ija, sebab tak pernah jemu pimpin tangan bersama-sama.. Semua orang mampu mengubah taraf hidup, mampu mencapai impian masing-masing, yang penting HATI.. If hati nak, just go on.. Jangan rasa negatif melebihi sikap positif.. :)

Macam sekarang ada pakej Shanghai.. If Gold Coast more 100++ qualifier, so Shanghai mesti lebih ramai lagi akan ke sana June or July.. Just imagine kalau seramai itu, agak-agak mudah or susah untuk di capai? Trip ni pun bukan kita usaha seorang, it's all about teamwork ;)


If masih ragu-ragu or tertanya-tanya macam mana nak dapat FREE trip ini, boleh contact Jat, i will share with u.. Jangan tunggu impian kita hanya tinggal impian..

A part of trip, dapat juga side income untuk cover our inflation.. As usual di Malaysia, tak pernah lagi trend cost of  living makin turun, makin naik menggila lagi ada la kan.. So start working from now.. As a GLAMpreneurs, we do generate our business thru online..



Love,
Nor Hafizah Mahazir,
012-4219244 (whatsapp)
Email : nhafizahmahazir@gmail.com


No comments:

Post a Comment