Wednesday, 24 February 2016

Wanita & Korset

Assalamualaikum. 

Pernah tak anda alami bila pakai Premium Beautiful terasa gatal-gatal badan. Terasa sengal-sengal badan. Itu di namakan Side Effect ataupun Healing Crisis.

Proses ini berlaku kerana kesan proses penyahtoksin dari dalam badan sedang berlaku pada badan.
Keadaan ini adalah berbeza pada setiap orang kerana ianya bergantung pada tahap kesihatan badan seseorang itu. Tapi, jangan risau kerana ini bermakna Premium Beautiful sedang bekerja untuk menyesuaikan diri dengan badan anda.
Ianya mungkin juga tidak berlaku- bergantung kepada tahap kesihatan badan anda. Biasanya healing crisis yang terjadi ini akan berakhir dalam masa 24 jam bergantung kepada tahap ketoksidan badan masing2.

Antaranya kesan-kesan awal pemakaian Premium Beautiful ialah :

1. Rasa gatal-gatal pada badan, perut,pinggang, dan tempat tertentu
Rasa gatal-gatal adalah proses pengeluaran toksid dari badan sedang berlaku yang dikeluarkan melalui proses perpeluhan.Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku.

Jika kesan gatal berlaku, mandi bersihkan badan dan cuci Premium Beautiful dan rendam dengan air suam secepat mungkin. Teruskan pemakaian untuk meneruskan pengeluaran toksid berasid. Kesan positif dapat dirasai apabila kesan gatal mula hilang dan kulit anda semakin bersih tanda toksid yang semakin menghilang.

2. Sendawa, kentut, mual, dan muntah
Ia berlaku kerana banyak angin dalam badan. PB bertindak mengeluarkan angin dalam badan. Banyak angin dalam badan disebabkan oleh badan berasid.


3. Sakit kepala
Sakit kepala berlaku kepada mereka yang kerap sakit kepala atau pun migrain. Teruskan pemakaian PB dan banyakkan minum air.


4.Sakit pada rahim
F.I.R pada Long Girdle PB bertindak menstabilkan kedudukan rahim, melancarkan period, dan menyembuhkan masalah keputihan.


5. Sakit tulang belakang badan
Sakit tulang belakang berlaku kerana tindakan penyelarasan tulang belakang oleh Waist Nipper PB (Bengkung).

Waist Nipper mempunyai tetulang memori yang membantu menyelaraskan tulang belakang dan menegakkan badan bagi mereka yang badan bongkok.
Waist Nipper ini telah diiktiraf dari persatuan pakar tulang belakang Amerika Syarikat, Canada, dan Quebec.

6. Payudara rasa sengal-sengal
Ia berlaku kerana ia bertindak untuk menaikkan semula kedudukan payudara yang sepatutnya, menegang, dan menganjalkan payudara.


7. Badan terasa cergas dan lebih aktif, lebih ringan
Ini berlalu kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR. Ianya juga membantu meningkatkan metabolisma dalam badan.


8. Berat badan turun
menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian. Fungsi utama Premium Beautiful ialah mendapatkan bentuk bandan yang ideal mengikut ketinggian seseorang.


9. Badan rasa sedikit sakit 
bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut.


Pemakaian Premium Beautiful membantu meningkatkan dan memperbaiki tahap kesihatan dan yang paling menariknya, kita akan dapat bonus iaitu badan yang lebih cantik dan ramping.

xoxo,
Fiza Mahazir
012-4219244 
Premium Beautiful Top Agent Utara
Premium Beautiful Consultant

Sunday, 21 February 2016

Jangan Ambil Mudah Tentang Tuala Wanita.. !


BIO SELEZA FEMININE PAD... Pilihan terbaik untuk penjagaan 'BAHAGIAN SULIT' serta penjagaan dalaman wanita..

Wajib ambil tahu bagi semua kaum hawa. Sesal dahulu pendapatan, sesal kemudian tak berguna. 

FAKTA memang menakutkan..!! Kini, kira-kira 83% wanita mengalami jangkitan pada bahagian alat sulit. Antaranya : -
* Keputihan
* Kegatalan 
* Ruam_Gatal

62% punca jangkitan tersebut di sebabkan oleh PENGGUNAAN TUALA WANITA YANG TIDAK SELAMAT ATAU KURANG MENEPATI PIAWAIAN.  Kebarangkalian wanita terkena jangkitan kuman semasa haid adalah SANGAT TINGGI. ( adakah kita tergolong di antara yg terkena jangkitan kuman? Check balik.. )

Antara Komplikasi Akibat Jangkitan adalah;

> Demam ringan
> Keradangan kemaluan
> Kepedihan atau sakit perut
> Keputihan
> Kerap membuang air kecil
> Kegatalan dan ruam
> Keradangan Vulva
> Vaginitis
> Cervitis
> Keradangan rahim
> Kancer pangkal rahim



Kini masanya untuk bertukar kepada BIO SELEZA FEMINIME PAD..

Gabungan fungsi tuala wanita 4 dalam 1. Tuala wanita yang selesa serta dilengkapi fungsi penjagaan kesihatan..

4 fungsi utama BIO SELEZA;

1- Pembasmian bekteria
2- Penyahbauan
3- Menyelaraskan fungsi fisiologi badan
4- Melegakan masalah sakit puan


Ciri-ciri BIO SELEZA;

* Lembut
* Kering
* Selesa
* Pengudaraan yang baik
* Mencegah kebocoran
* Kuasa penyerapan yang berganda


Kebaikan Penggunaan BIO SELEZA;

* Melegakan masalah senggugut, keputihan dan ketidakselesaan ketika haid
* Menyelaraskan hormon-hormon wanita
* Menghalang pembiakan bakteria didalam rahim
* Menguatkan sistem imun


Sekarang adalah masanya utk bertukar kepada BIO SELEZA.. Tuala wanita dengan teknologi BIO VELOCITY BERLUALITI TINGGI.. Memberi tenaga MAKSIMA walaupun ketika datang bulan..


Jom bertukar ke BIO SELEZA FEMININ PAD...pm/sms/whatsap 012-4219244

JANGAN AMBIL MUDAH TTG TUALA WANITA!!!
SEDARLAH WAHAI GOLONGAN WANITA!!!




Thursday, 18 February 2016

Tamar Cocoa Hebat!!!

Assalamualaikum..


Hidup untuk beri Manfaat pada orang !
Biarlah apa saja yang kita buat, tak kisah apa saja kerja kita.


Kita buat kerana ia beri manfaat pada orang lain.

*Anda rasa Tamar Cocoa memberi manfaat pada anda x ?


Ibu , Anak x de selera makan ?!!

==
''Asal nak lunch je hidang Tamar Cocoa ais pada anak2 terus tambah nasi sampai 2 kali ! Alhamdulillah '' - Puan Shamsiah , Perak


''Anak-anak akak ni memang suka sangat minum Tamar Cocoa ni sebelum ke sekolah , kenyang katanya, xde la ngantuk dalam kelas, TQ sis kenalkan saya dengan Tamar Cocoa.. '' - Puan Zainab , Terengganu

==
Memang x di nafikan zat kurma mampu memberi tenaga berpanjangan untuk anak-anak kekal aktif dan sihat. Ya ! ia terkandung dalam khasiat Tamar Cocoa.


Antara koleksi testimoni-testimoni pengguna.










Sebarang pertanyaan, terus whatsapp saya ke 012-4219244.. Penghantaran ke seluruh Malaysia :) 





Wednesday, 17 February 2016

SetKurus Bajet | Petua untuk Kurus, Sihat & Kekal Bertenaga


Assalamualaikum all.

Today Jat ada sedikit petua untuk kurus, sihat dan rasa lebih bertenaga. Dengan hanya consume Set Kurus Bajet. Satu set ada 1 box  Mineral Coffee (20 sachet), 1 botol Garlic Tablet (80 biji) dan 1 botol BV Alfalfa (anggaran 3-4 bulan).

Untuk pengetahuan semua, bulan ni bulan terakhir untuk harga RM150/set.

So, boleh la planning untuk beli 2 set sesiap. Untuk lebih jimat kan :) Jat berbesar hati nak share the latest testimoni from our client. And semuanya dari real people, real testimonies from our customers.













So untuk uols yang nak order, boleh cepat-cepat text me ok +6012.4219244




xoxo,
Fiza Mahazir
+6012 4219244



Tips Tanggalkan Roadtax Kereta



Tips tanggalkan road tax tanpa kesan

1- Rendam kain dengan air panas.
2- Letakkan kain diluar cermin kereta, betul-betul di hadapan road tax yang nak ditanggalkan.
3- Biarkan 5-10 minit sehingga gam cair.
4- Selepas 5-10 minit, tanggalkan road tax perlahan-lahan.

Selamat mencuba..

Sumber: FB


Friday, 12 February 2016

SetKurus Bajet | Petua untuk Kurus, Sihat & Kekal Bertenaga

Assalamualaikum all.

Today Jat ada sedikit petua untuk kurus, sihat dan rasa lebih bertenaga. Dengan hanya consume Set Kurus Bajet. Satu set ada 1 box  Mineral Coffee (20 sachet), 1 botol Garlic Tablet (80 biji) dan 1 botol BV Alfalfa (anggaran 3-4 bulan).

Untuk pengetahuan semua, bulan ni bulan terakhir untuk harga RM150/set.

So, boleh la planning untuk beli 2 set sesiap. Untuk lebih jimat kan :) Jat berbesar hati nak share the latest testimoni from our client. And semuanya dari real people, real testimonies from our customers.










So untuk uols yang nak order, boleh cepat-cepat text me ok +6012.4219244


xoxo,
Fiza Mahazir
+6012 4219244


Saturday, 6 February 2016

SetKurus Bajet | Petua untuk Kurus, Sihat & Kekal Bertenaga


Assalamualaikum all.


Today Jat ada sedikit petua untuk kurus, sihat dan rasa lebih bertenaga. Dengan hanya consume Set Kurus Bajet. Satu set ada 1 box  Mineral Coffee (20 sachet), 1 botol Garlic Tablet (80 biji) dan 1 botol BV Alfalfa (anggaran 3-4 bulan).



Untuk pengetahuan semua, bulan ni bulan terakhir untuk harga RM150/set.



So, boleh la planning untuk beli 2 set sesiap. Untuk lebih jimat kan :) Jat berbesar hati nak share the latest testimoni from our client. And semuanya dari real people, real testimonies from our customers.










So untuk uols yang nak order, boleh cepat-cepat text me ok +6012.4219244



xoxo,
Fiza Mahazir
+6012 4219244