Wanita & Korset

Assalamualaikum. 

Pernah tak anda alami bila pakai Premium Beautiful terasa gatal-gatal badan. Terasa sengal-sengal badan. Itu di namakan Side Effect ataupun Healing Crisis.

Proses ini berlaku kerana kesan proses penyahtoksin dari dalam badan sedang berlaku pada badan.
Keadaan ini adalah berbeza pada setiap orang kerana ianya bergantung pada tahap kesihatan badan seseorang itu. Tapi, jangan risau kerana ini bermakna Premium Beautiful sedang bekerja untuk menyesuaikan diri dengan badan anda.
Ianya mungkin juga tidak berlaku- bergantung kepada tahap kesihatan badan anda. Biasanya healing crisis yang terjadi ini akan berakhir dalam masa 24 jam bergantung kepada tahap ketoksidan badan masing2.

Antaranya kesan-kesan awal pemakaian Premium Beautiful ialah :

1. Rasa gatal-gatal pada badan, perut,pinggang, dan tempat tertentu
Rasa gatal-gatal adalah proses pengeluaran toksid dari badan sedang berlaku yang dikeluarkan melalui proses perpeluhan.Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku.

Jika kesan gatal berlaku, mandi bersihkan badan dan cuci Premium Beautiful dan rendam dengan air suam secepat mungkin. Teruskan pemakaian untuk meneruskan pengeluaran toksid berasid. Kesan positif dapat dirasai apabila kesan gatal mula hilang dan kulit anda semakin bersih tanda toksid yang semakin menghilang.

2. Sendawa, kentut, mual, dan muntah
Ia berlaku kerana banyak angin dalam badan. PB bertindak mengeluarkan angin dalam badan. Banyak angin dalam badan disebabkan oleh badan berasid.


3. Sakit kepala
Sakit kepala berlaku kepada mereka yang kerap sakit kepala atau pun migrain. Teruskan pemakaian PB dan banyakkan minum air.


4.Sakit pada rahim
F.I.R pada Long Girdle PB bertindak menstabilkan kedudukan rahim, melancarkan period, dan menyembuhkan masalah keputihan.


5. Sakit tulang belakang badan
Sakit tulang belakang berlaku kerana tindakan penyelarasan tulang belakang oleh Waist Nipper PB (Bengkung).

Waist Nipper mempunyai tetulang memori yang membantu menyelaraskan tulang belakang dan menegakkan badan bagi mereka yang badan bongkok.
Waist Nipper ini telah diiktiraf dari persatuan pakar tulang belakang Amerika Syarikat, Canada, dan Quebec.

6. Payudara rasa sengal-sengal
Ia berlaku kerana ia bertindak untuk menaikkan semula kedudukan payudara yang sepatutnya, menegang, dan menganjalkan payudara.


7. Badan terasa cergas dan lebih aktif, lebih ringan
Ini berlalu kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR. Ianya juga membantu meningkatkan metabolisma dalam badan.


8. Berat badan turun
menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian. Fungsi utama Premium Beautiful ialah mendapatkan bentuk bandan yang ideal mengikut ketinggian seseorang.


9. Badan rasa sedikit sakit 
bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut.


Pemakaian Premium Beautiful membantu meningkatkan dan memperbaiki tahap kesihatan dan yang paling menariknya, kita akan dapat bonus iaitu badan yang lebih cantik dan ramping.

xoxo,
Fiza Mahazir
012-4219244 
Premium Beautiful Top Agent Utara
Premium Beautiful Consultant

No comments:

Post a Comment