Tuesday, 7 June 2016

Testimoni Tamar Cocoa Terkini - Updated!

Assalamualaikum. 

Salam Ramadhan Day - 2

Macamana permulaan puasa kita semalam? Masih baik? Bagaimana pula permulaan puasa bagi anak-anak kita?
Di harapkan semuanya masih lagi baik.

Macam dah lama saya tak update testimoni-testimoni Tamar Cocoa kan. Maaf atas kekangan masa. Jadi bila ada kesempatan, saya cuba curi sedikit masa untuk share dengan kawan-kawan semua.

Masih ada yg ragu-ragu dengan kelazatan Tamar Cocoa? For me, rasanya lebih sedap dari Milo. 
Tak percaya?? Anda patut cuba dahulu.

Ini saya sertakan bukti atau feedback yg bagus dari pengguna-pengguna :-

Testimoni 1 :
Ha! Kita tak tanya okay? Akak ni yang cerita sendiri. Ibu beri anak minum Tamar Cocoa. Anak jadi pandai dalam pelajaran. Dah tak macam dulu. Berubah 100%. Haaa.. bukan sebab Tamar Coco anak jadi pandai. Tapi disebabkan khasiat yang ada dalam Tamar Cocoa yang membuatkan anak lebih bertenaga. Oksigen yang cukup sampai ke otak. Bila cukup oksigen, mata tak ngantuk. Bila mata tak ngantuk, anak boleh la fokus dalam kelas. Bila anak fokus dalam kelas, anak akan faham apa yg dia belajar.
Apa lagi? Jom amalkan Tamar Cocoa utk kecerdasan anda dan anak2 anda


Testimoni 2 :
Sampai2 je terus bukak bancuh untuk minum. Suami dan anak cakap SEDAP! Pada mulanya, bancuh guna cawan je. Tapi anak pun nak rasa. Last nya bancuh 1 jug terus. Memang terbukti kesedapan Tamar Cocoa bila anak sulung kakak ni minum sampai 2 botol!
Syukur alhamdulillah.


Testimoni 3 :
Anak mula berselera makan lepas diberi minum Tamar Cocoa, makin hari anak makin cerdas dan sihat. alhamdulillah, thank you sangat untuk sis yg sporting ni. 
😘

happy bila customer puas hati




Testimoni 4 :


Testimoni 5 :
TIADA MASALAH tamar cocoa untuk di minum pesakit KENCING MANIS



Testimoni 6 :
Susu meriah! Sembelit sembuh!



Testimoni 7 :

LAGI TESTIMONI TAMAR COCOA!
Alhamdulillah... dengan izin Allah, selepas minum Tamar Cocoa...
💕 Anak dah tak hadapi masalah sembelit lagi
💕 Minum masa bersahur di bulan puasa, kenyang sampai berbuka
💕 Suami 1st time minum, terus jatuh cinta
Wowwweee... syoknya minum Tamar Cocoa ni. Penuh berkhasiat dan Masya-Allah... lazatnya 😄



Permintaan sangat memberangsangkan. Alhamdulillah, tahun ketiga setia bersama Al-Haddad. Bagi yg nak memulakan perniagan secara kecil-kecilan, boleh terus whatsapp saya.



Best kan kalau permintaan banyak macamni. Tamar cocoa ni memang takde jual di supermarket. Cuma di agen-agen, stokis-stokis dan mini stall yang berdaftar sahaja. 





Best kan permintaan selalu macamni. Modal rendah, pulangan hebat. Komisen setiap belian. 
Berminat? Terus ambil hp, whatsapp :-

+6012.4219244
+6012.4219244 
+6012.4219244 


Fiza Mahazir
Top Agent Tamar Cocoa Utara

No comments:

Post a Comment