Saturday, 28 January 2012

FAQ : Business Opportunity With Premium Beautiful


Q1 : Berapa modal nak join bisnes Premium Beautiful ni?

Modal serendah rm50 jer sebagai registration fee jadi member..Yang lain tu adalah flexible ikut kemampuan masing-masing..Sebab tu la penting untuk kami buat presentation on paper or explain further terlebih dahulu supaya awak lebih jelas dan boleh pilih plan mana yang lebih menarik... =)


Q2 : Nanti dah join bisnes ni saya kena jual barang ke?

Yes dear..semua bisnes melibatkan transaction jual beli samada produk ataupun perkhidmatan.. Advantage untuk bisnes Premium Beautiful ni ialah ianya korset SUPERBRAND dan dah 20 tahun dalam pasaran.. Awak tahu tak superbrand itu apa? Maknanya banyak2 korset dalam pasaran, cuma Premium Beautiful yang mendapat pengiktirafan korset terbaik ! Hebat kannnnnnnnn.................. =)


Q3 : Susah tak nak jual Premium Beautiful nih?

Sangat senang okey sebab demand sentiasa ada.. semua orang nak nampak cantik, kurus dan bergaya..  selagi ada perempuan, selagi tu lah ada demand and wanita zaman sekarang semua dah ada kesedaran tentang kepentingan jaga kesihatan di samping nak cantik kannnnn !! =)


Q4 : Tapi saya tak reti nak jual2 barang nih..

Hidup ni di antara Nak dan Tak Nak je... yang penting kita kena ada ILMU yang betul dan semangat nekad untuk berjaya dalam setiap bidang yang kita ceburi.. Bila matlamat jelas, confirm bolehhh !!!


Q5 : Hmm...tapi saya tak reti la nak buka mulut..

Cuba nganga tengok ! Hahahaha... Kalau tak reti, apa guna bisnes2 partner yang ade kan.. Kami saling membantu antara satu sama lain.. so jangan la risau yer...


Q6: Kalau saya memang tak boleh nak jual jugak macamana?

Once awak register sbg member dengan stokis B32 kami, u will become part of THE BIG GOLDEN FAMILY.. There will be classes and personal guide for you by those yang dah sukses.. Family kita besar and variety taw.. Kita ada doktor, engineer, askar, penari aswara, peniaga pasar malam, full-time housewife, cikgu sejarah Kak Ana yang dulu demok tapi sekarang kurussss giler.. Kalau dorang yang datang  dari latarbelakang berbeza pon boleh buat, takde alasan kenapa kita tak boleh buat.. yang menariknya, daripada personal experiences saya, dalam bisnes ni kita tak buat sorang2 sbb kalau kami tak tolong awak, kami pon takkan ke mana...


Q7 : Bisnes ni kena carik-carik orang ke?

Bukan carik orang la sayang.. Terms yang betul ialah membuka francais supaya bisnes kita berkembang maju.. Kalau kita buat sorang-sorang, pukul berapa nak maju? Kalau saya sebut McDonalds, Ani Sup Utara, Bangi Kopitiam, Mingo-Mingo, Each-A-Cup, Cosway, Avon, 7-Eleven semua tu, mesti awak tau kan...? Sebab pergi mana-mana pon mesti ada francais kedai-kedai tu kan.. just imagine kalau McDonalds ada satu branch je kat MALAYSIA nih... mesti untung tak banyak kan walaupon demand tinggi gilerr sebab supply is very limited... macam tu jugak la bisnes kita ni.. kita share produk kita and peluang berbisnes, CONFIRM untung banyak...!!


Q8 : Kalau saya duduk goyang kaki je bonus masuk tak?

Waaaahhhhh  hebat ko nyah ! Selera tinggi tapi malas nak cari rezeki ! Tepuk mau?? ish ish ish... Kalau awak kerja makan gaji pon, kalau awak tak pegi kerja, gaji jalan ke? Allah dah janjikan rezeki kita ada dimana-mana... Tapi kita haruslah berusaha... Dan jangan tak tahu 9/10 punca rezeki adalah dengan berniaga...=)
So dalam bisnes ni awak buat, awak dapat.. lagi banyak awak buat, laaaaaaaaaaaaaagi banyak awak dapat !   Tapi saya nak tekankan kat sini, bisnes ni BUKAN SISTEM PIRAMID !  haaaa berbanding dengan keje makan gaji kat ofis, keje bertambah, hari-hari balik lambat, ujung bulan dapat gaji sama je... kalau ada extra bonus, setahun sekali, tu pon depends on performance kita selama setahun tu.. nak naik gaji?? pon depends on mood majikan kan... nak naik pangkat?? haa tunggu la orang atas kita tu pencen, or kita kena carik keje lain... Penat kan...?


Q9 :  Saya tak pernah buat bisnes and saya memang zero bab bisnes...cemane?

Ok, mula2 rujuk jawapan Q5.. then cuba ingat balik dulu masa kecik2 kita semua tak pandai membaca.. tapi mak ayah kita ajar, pastu hantar kita pegi sekolah lagi.. tup tup dah pandai membaca... :) kannnn... pendek kata DI MANA ADA KEMAHUAN, DI SITU ADA JALAN.. yang penting JANGAN MALAS ! and BERHENTI BAGI ALASAN ! sampai bila kita nak hidup ala-ala kadar aje... cukup bulan dapat gaji bayar hutang ! Tanggungjawab makin banyak, jasa mak bapak kita pon belom terbalas lagi... sekarang ni saya datang bawa peluang untuk awak memajukan diri, BAGI PELUANG PADA DIRI AWAK UNTUK BERUBAH... ok sayang..saya janji kita buat sama2... :)


Jom roger saya untuk Free Consultation & Free Trial..

FB : Nor Hafizah (Oh Bulan)
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265

No comments:

Post a Comment