Saturday, 28 January 2012

Perubahan 360 dengan Premium Beautiful

Hi uolss,



Tak sabar nak buat entry ni .. hehe .. Kenape ek? Coz jat nak share bukti2 kejayaan dari rakan2 & leaders dalam biznes ni .. Coz ramai di luar sana yg masih ragu2 about biznes ni .. dulu jat pun mcm uolss gak .. risau sgt .. tp perasaan risau tu tak membawa ape2 manfaat .. 

Jom tgk bukti2 yang terdekat dgn jat ye .. ni juz sebahagian dr bukti2 .. Ramai sgt yang dah berjaya dalam biznes ni .. Jom follow sama2 dgn jat ..



1. Hanis Haizi
My team leader yg sgt berdedikasi .. umur baru 27 tahun tp monthly income 6 angka .. not only that!! dah bergelar jutawan .. impressive kan?


Before: Hanis juz seorg housewife with no income ..

 


 After :
3 years Hanis dalam biz ni :) & now sgt2 gorgeous!!
Income pun bykkkkk!!!


 2. Sha Khalid
Direct leader jat .. seorg engineer di IBM, ibu kepada 2 hero .. biarpun buat biznes secara part time, dlm tak sampai setahun mampu meraih income 20-30k sebulan ... Gaji full time 5k vs part time biznes 20k .. Yang mana byk?


Sebelum: Gaya agak naif ;p (sorry Sha) ..  busy ngan kerja opis



After:
Sangat bergaya (more confident) & dpt pakai kereta mewah juz after 6 bulan biz.. 
Sebelum biz Sha pakai Viva jer ..

3. Maisarah
One of leader in our group .. dulu pun engineer tp Mai ckp dgn anak 2 (mase tu) gaji terasa kecik jer nilainya .. Dari situ Mai decide utk baiki taraf hidup .. After few months Mai resign & tumpukan pd biznes .. Memang tak sia2 coz hidup Mai sgt berubah .. Income terbaru Mai RM80k sebln ...



Before .. masa ni masih 2 anak ..
Kehidupan biasa2 shj biarpun seorg engineer ..

After .. 
Bukan lama pun, juz 2 tahun dpt mengubah hidup kepada lebih selesa
Tengok la Mai, nampak lain kan? hehe
Ibu kpd 3 anak masih nampk sgt gojes!

4. Salha
Sama seperti Hanis, dr hanya seorg housewife, kini seorg bisnes woman berjaya .. masih muda, sebaya Hanis .. income pun 6 angka tau :)

 Before :
Nampak biasa2 jer .. 


After
Bukan je bergaya, malah lebih berkeyakinan ..
Bukan tu jer, yg plg best dpt menbantu ekonomi keluarga, epsc hubby ..
bertambah hubby syg kan coz wife pandai tlg ringankan beban hubby ..
Best kan? 


5. Kak Ieja
Masih baru dlm biznes ni .. masih byk yg perlu di capai .. dulu kak ieja hanya tgk org lain hidup bebas hutang & masa yg byk .. but now kak ieja dah berada di landasan itu .. klau dulu tgh bulan poket kering, but after buat biznes Alhamdulillah duit tak pernah putus .. Ni antara achievement yang kak ieja capai dgn bantuan leaders & rakan2 kongsi (click here for full story) .. Bersyukur sgt Allah temukan kak ieja dgn rezeki biznes ni ..



Before
Nak tempah baju raya pun kena kira bajet btul2 .. hehe .. takut bajet burst ..





After
Biarpun masih baru dlm biz .. 
tp rs happyyyy sgt coz dpt buat baju ngan designer faveret, Rizman Ruzaini ...
Yg plg best dpt belajar buat biz dgn millionaire muda, Hanis Haizi 
Thanks Allah for the rezeki


So uolsss, dah tgk kan bukti2 .. bukan lama pun utk kite capai impian or baiki kehidupan kiter, juz dlm 2 tahun ..

2 tahun tak lama tau, cube uolss list down ape perubahan yg uolss dah achieve for past 2 years?? 

So jom kite bertindak hari ini juga utk masa depan yg lebih terjamin ..
Call jat & book for your appointment today!!

FB : Norhafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265

No comments:

Post a Comment