Saturday, 14 April 2012

FOC trip from our company~


Mesti weekend anda seronok bila dapat bercuti bersama keluarga, kawan2, suami, adik2, kakak2, abang2 kan..Sape yang tak suka melancong...Habaq mai kat cek..Memang rugi wooo..Bukan apa sebenarnya, cer hampa pikirkan la kan, kita ni bekerja seharian suntuk..Kadang2 xde masa nak rehatkan badan, waktu melepak dengan family pon jarang ada kan...

Anda rasa best tak bila kita pergi melancong but org yg supportkan segala tambang, penginapan, makan...Best kan..best kan..sapa yang taknak memang rugi la...Tapi mcamana nak dapatkan semua tu? Mesti ada yang tertanya2 kan..Mana ada dalam dunia ni FREE..yes ! u're right but kalo anda x usahakan anda tak kan dapat...Bayangkan lah, anda bekerja 10 tahun pon, anda boleh dapat ke FOC trip cmni??Belom tentu kan.... :)

Mudahya biz ni sebab just thru by FB n blog je...wah...teruja tak?teruja tak?seriously, saya memang TERUJA sangat sebab saya memang suka melancong n shopping !!! Tipu la kalo wanita yg xde perasaan cmni..hikhikhik~

So, saya nak tunjuk beberapa gambar from our leader yang sekarang tgh melancong ke Amsterdam...Oversea u !!


My Leader Hanis Haizi.. :)


My leader Shaliza Aziz.. :)



wow...bunga tulip....suka... ^____^


Mummy ieja n husband.. :)


shopping time... ^_^


shopping again... :)


seronok nye kannnnnnnnnnnnnn... ^_____^


Melompat lebih tinggi... dabedabedue~~


Romantik gitu... :)

Haaa..amacam?korang rasa seronok tak?rasa teruja tak?rasa mcam korang duduk dalam gambar tu tak?best kan...Pasni pakej ke Guanzhou n London...so tunggu apa lagi? Tak kan asyik nak terasa je tapi bila lagi nak merasa... Tepuk dada tanyalah selera... :)

Wassalam..

No comments:

Post a Comment