Saturday, 7 April 2012

Hai-O di TV3 | 6 April 2012



Don't judge by the rumors but judge by the performance..hehe!

Before jat join this bisnes serius rasa negatif je about Hai-O..Segala tanggapan bermain di fikiran...betul ke bisnes ni berjaya, betul ke bisnes ni camni, betul ke bisnes ni camtu..Ye lar, tu hanya anggapan berdasarkan cerita dan mulut orang...Betul la fitnah itu lebih bahaya daripada membunuh...

Kalau kita hanya dengar fitnah orang atau spekulasi je, rugi la..Kawan-kawan yang bijak ambil peluang, semakin hari semakin senang, semakin enjoy...coz they have freedom on time, money & life with this biznes... :)

For those, yang nak tahu macam mana ramai kawan2 dapat BIG INCOME + 5 stars overseas trip ( 3x setahun )  + luxury cars dari biznes ini, let's meet up & talk..Bile dah dengar & faham baru uols judge...

Have a great weekend.. ^_^





FB : Norhafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265

No comments:

Post a Comment