Atasi SELULIT dengan Premium BeautifulSelulit boleh dikatakan musuh utama bagi wanita yang menjaga kecantikan dan penampilan diri.. Selulit juga boleh terjadi pada golongan wanita kurus.. Bagi wanita yang berjaya mengurangkan lemak belum tentu selulit akan hilang..

Selulit terjadi ekoran banyaknya timbunan lemak, sisa-sisa pembuangan dan racun di bawah kulit..  Timbunan akan menyekat saluran yang berperanan untuk membuang racun yang tidak dapat bekerja dengan baik.. Akibatnya, timbullah pembengkakan pada kulit.. Permukaan kulit nampak bergelombang seperti kulit limau.. Bila kulit yang terkena selulit adalah luas ia memberi kesan negatif pada kulit..

Penyebab utama faktor timbulnya selulit ini adalah hormon yang menyebabkan timbunan cairan dalam jaringan  kulit dan menurunkan proses pembakaran lemak.. Faktor-faktor lainnya turut dipengaruhi oleh bentuk. Bagi wanita, jaringan di bawah perut dan pinggul adalah sangat longgar.. Lemak mudah masuk di jaringan ini.. Maka tidak hairanlah bila selulit mudah terjadi pada bahagian perut, paha, pinggang, punggung dan lengan atas..


Tak hairanlah kalau ramai wanita sanggup berhabisan wang untuk menyelesaikan masalah selulit.. Namu, untuk pengetahuan semua, selulit dapat dikurangkan dengan pemakaian Premium Beautiful.. Peningkatan metabolisma tubuh selari dengan penegangan otot.. Berkurangnya berat badan maka jumlah lemak di dalam tubuh automatik akan berkurang termasuklah lemak terperangkap di bawah kulit..

Tidak hairanlah kebanyakkan pemakai-pemakai Premium Beautiful terperanjat dengan selulit mereka sudah berkurangan dan hampir tidak kelihatan, tanpa sedar !

Dalam masa yang sama juga, kita dpaat mengurangkan berat badan serta mendapat potongan badan yang menarik dan sihat.. PREMIUM BEAUTIFUL MEMANG ISTIMEWA, DIKURNIAKAN UNTUK ANDA YANG ISTIMEWA !

Jom dapatkan segera set Premium Beautiful harini jugak.. Info lanjut sila hubungi :-

FB : Norhafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265 / 012-4219244


No comments:

Post a Comment