Tuesday, 12 June 2012

Hebatnya Premium Beautiful...


Assalamualaikukm dan selamat malam readers...
Malam ni saya nak kongsikan kegunaan and kebaikan Premium Beautiful...

Bila disebut aja barut, bengkung mahupon korset, semua orang tahu kan.. Sejak kita lahir lagi, mak dah bagi kita pakai sebab nak elakkan dari kembung perut, sejuk la... So memang confirm la setiap daripada kita memang pernah pakai waktu lahir.. Tak kira perempuan mahupon lelaki...

Bila turn kita pulak bersalin ( untuk wanita sahaja ), kita pulak kena pakai bengkung kan... Ada sesetengah sampai bertungku.. Itu adat tradisional kita.. Tapi zaman moden sekarang ni agak2 ada lagi tak orang buat mcmtu.. Yes, mmg ada but hanya segelintir sahaja.. Sebab kebanyakan mereka bila habis berpantang, kesibukan dengan hal family, kerja, anak2 memuatkan dah x sempat nak buat semua tu.. betul tak..??

So disini saya nak share apa kebaikan dan kelebihan Premium Beautiful berbanding dengan bertungku dan berbarut..


Premium Beautiful - Your Superb Corset

Premium Beautiful ni memang cantik bila dipakai oleh si pemakai.. Tak payah dah nak susahkan diri berbalut tebal, nak diet, nak pergi gym, bersenam dari pagi sampai petang, bayar beribu2 di slimming centre semata2 nak kurus, lepas tu terpaksa pantang makan... MEMBAZIR !!! itu dah merugikan masa kita dan RM... If berbaloi hasilnya xpe tapi if sebaliknya... Rasa menyesal tak...??

So apa nak susah.. Zaman semakin moden la... Pakai je Premium Beautiful.. just sarung - klip - siap !!  Takde lilit2 dah.. Senang... Jimat segala..

Kalau nak bandingkan harga, Premium Beautiful ni tak mahal..sebabnya banyak benefit untuk kita...


Premium Beautiful ini lebih kepada 70% kesihatan 30% kecantikan..

Sebarkan kebaikan, kongsikan kecantikan...

No comments:

Post a Comment