Thursday, 28 June 2012

Kebaya or No Kebaya..??



Selalunya bila bercerita pasal kebaya, mesti ramai yang kaitkan dengan 
"badan ramping", "pinggang kerengga", dan "berdada penuh"... betul tak?

Jarang-jarang yang bersaiz 'lebih' atau kaum ibu yang nak pakai kebaya alasan mereka :-
"badan aku tak macam gitar"
"spare tyre aku bnyak la.."
"cutting aku bukan macam anak dara"
and berjuta alasan lagi la yg diberikan...

Lagi-lagi dekat nak raya dah kan... Haa..ni la masa yang sesuai taw..
Tak salah if kita merancang... Sure la ramai di antara uols yg dah rancang nak buat baju satu keluarga kan..
Ala-ala sedondon gitu... Mula lah nak fikir pelbagai fesyen kan... Kebaya la, baju kurung moden la.. Hello ! semua design tu ada cutting ye... So jgn lah disebabkan isi2 lebih tu, uols rasa terbantut nak melaram raya tahun nih...

Apa kata raya tahun ni buat kebaya pulak.. ??

Masih ada 1 bulan lebih untuk mendapatkan bentuk badan ideal.. Macam mana?

Of course dengan bantuan Premium Beautiful, korset kesihatan yang tengah meletup di pasaran sekarang nih.. Sepertimana yang banyak disebut2, Premium Beautiful membantu membentuk kontur badan yang ideal bg setiap individu.. Set lengkap Premium Beautiful hadir dengan 3 bahagian iaitu Long Bra, Waist Nipper, Long Girdle..

Long Bra

Waist Nipper

Long Girdle

Selain daripada membentuk kontur badan dengan pengaliran lemak ke kawasan yang ideal, ia juga akan membantu Detect and Protect penggunanya dari penyakit-penyakit ssperti cyst, fibrod, kanser payudara, kanser pangkal rahim dan banyak lagi... 

So, apa tunggu lagi?
Cepat-cepat dapatkan satu set untuk diri anda...



contact me !!

FB : Norhafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265 / 012-4219244

No comments:

Post a Comment