Sunday, 1 July 2012

Psssttt !! Edisi khas untuk lelaki..


Assalamualaikum n hye guys..
apa khabar semua? sihat?wife cane?
Bagi yang belum kahwen pula GF plak ok?

Entry kali ni jat nak share kat korang info yg sangat berguna untuk kaum adam dan hawa...

Pernah tak wife @ GF anda bertanya seperti ini?
" Hai sayang..I dah gemuk ke? "

Jawapan selamat yang uols akan berikan adalah seperti berikut kan..
" Tak lah..U look ok "
@
" I nampak u kurus je, macam masa mula-mula i kenal dgn u.. Tak berubah pon "
@
" Dapatkan je ubat doktor kalau dah berisi sedikit "

Tapi uols tahu tak beberapa fakta tentang the ladies yang boleh menggugat kesihatan mereka, insan-insan yang anda sayangi...

1) Perempuan adalah sangat-sangat senang terdedah kepada Kanser Ovari, Kanser Serviks, Kanser Payudara..
2) Masalah senggugut yang dihadapi setiap bulan..
3) Masalah pada rahim seperti rahim jatuh, kegugugran dan sebagainya..
4) Luka jahitan bagi yang menjalani C-Sect
5) Masalah keputihan yang boleh menjadi punca kepada kemandulan..
6) Mengandung luar rahim
7) Masalah keguguran kerana rahim yang lemah..

Kanser payudara by Google.

Sebagai lelaki anda tidak perlu mengandung kan.. Tapi mesti ksian tgk wife yg sedang mengandungkan zuriat kita.. Lagi-lagi bila melahirkan, lagi lah patut kena menghargai.. Sepatutnya, sebagai penghargaan kepada mereka, mesti kena layan dengan sebaik-baik penjagaan.. Kalau dulu-dulu, orang-orang tua akan hantar tukang urut, mak bidan dan sediakan tungku untuk berpantangkan..
Zaman moden ni takde yang menyempat nak buat semua tu.. Semuanya nak mudah dan cepat kan.. Kalau yang lahir secara normal, memanglah senang.. Tapi kalau yang C-Sect, manalah boleh urut ke, pakai bengkung tradisional ke, pastu perut masih lagi nampak mcm mengandung kan.. 

Kanser Ovari by Google.

Ada wanita yang mempunyai masalah rahim mudah jatuh, menyebabkan kandungan rahim tidak kuat, dan mengakibatkan PENGGUGURAN bukan dirancang.. Amalan berurut dan bertungku sangta bagus untuk menaikkan rahim pada tempat yang betul dan dan pengecutan rahim.. 
Tapi, tak semua yang sanggup luangkan masa setiap hari untuk bertungku, dan berurut seminggu sekali, di atas urusan harian.. Dengan pemakaian Premium Beautiful membantu wanita untuk mengatasi masalah ini, dengan hanya memakai secara konsisten 8jam sehari..

Polycystic Ovary by Google

Alahai, ngeri pulak tengok gambar-gambar nih.. Tak kesian ke kat wife atau bakal wife anda?
Kanser ni memang tak kenal mangsa, isteri orang ataupon anak dara.. Ini kerana sel kanser memang ada di dalam sistem badan manusia, bergantung kepada pemakanan setiap individu yang membolehkan sel kanser itu aktif ataupon tidak..

Kalau uols nak tahu apa kaitan Premium Beautiful dengan kesihatan wanita?
Sebab ia ada FIR ( Far Infrared Rays ) yang membantu mematikan sel kanser dalam badan manusia..  Jangan lah sampai kita di maklumkan oleh doktor bahawa kita menghidap sakit kanser, baru kita nak menyesal.. Lagi menyedihkan kalau dah sampai Tahap 3 atau Tahap 4 kan.. Masa tu rasanya kita kena pasrah je..

Premium Beautiful ini berfungsi dengan DETECT dan PROTECT.. So, jika kita memakai Premium Beautiful secara konsisten setiap hari, FIR yang ada di dalamnya akan membantu kita mengesan sel-sel kanser dari peringkat awal lagi.. 

Kanser serviks yang boleh menyerang remaja/anak gadis by Google.

So guys, jangan la lepas ni kita jawab soalan wife atau GF kita sepertimana diatas.. Belikanlah Premium Beautiful untuk mereka sebagai penghargaan dan keprihatinan anda kepada mereka..

Memang ramai golongan wanita yang akan cakap MALU atau MALAS atau TAK SUKA nak pakai korset nih.. Premium Beautiful ni adalah pelaburan kesihatan masa depan yang sangat berbaloi.. Dah la ada LIFETIME WARRANTY..

BETTER TO DETECT AND PROTECT THAN TO CURE..
Kalau dah terkena, sebanyak mana insurans yang kita dapat takkan dapat mengembalikan kegembiraan hidup..
Fibroid boleh menjadi besar sebesar boal sepak. By Google

Tidak semua yang memakai korset Premium Beautiful ni nak cantik atau kurus je.. Kebanyakkannya mengutamakan KESIHATAN.. Sebab itu ramai di antara ejen Premium Beautiful itu adalah PENGGUNA sebelum menjadi USAHAWAN..

Jom dapatkan segera set Premium Beautiful harini jugak.. Info lanjut sila hubungi :-

FB : Norhafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265 / 012-4219244

No comments:

Post a Comment