Monday, 18 June 2012

Majlis Perhimpunan Pekerja Industri bersama TPMM | 16 Jun 2012


Assalamualaikum pembuka bicara..


Haa... Nampak tak muka sapa tu? hehe.. Bakal pak mentua i kot noh.. hikhikhik.. Actually nak cerita dengan uols yang baru2 nih fiza ada melibatkan diri dalam Majlis Perhimpunan Pekerja Industri yang berlangsung di Western Digital Media ( Malaysia ) Sdn. Bayan Lepas, Pulau Pinang... Majlis ini di khaskan untuk pekerja-pekerja swasta mcm fiza nih.. hikhikhik


Ni adalah muka-muka wakil dari company Wong Engineering Sdn. Bhd.. Sekali pandang nampak macam barisan pekerja dedikasi.. hikhikhik.. Padahal semua kena paksa pakai baju uniform ni.. Relakan je kan... :P


Breakfast Roti Canai + Teh O Panas.. Terbaik.. !!!


Sempat lagi berposing sementara menunggu ketibaan YAB Tan Sri Dato' Haji Muhyiddin Bin Haji Mohd Yassin... :)

# kesian kat akak belakang tu menunggu sambil tongkat dagu.. Bosan agaknya tunggu lama2..hikhikhik


Abang polis trafik hensem.. LOL... :P


YAB Tan Sri Dato' Haji Muhyiddin Bin Haji Mohd Yassin... :)


>.<


Dah lama teringin nak naik moto besar nih.. Dulu-dulu dok tengok dalam TV je cerita Gerak Khas tapi ni amek kesempatan posing atas moto..hewhewhew... :)

After perhimpunan semua, kami lepak kat Queensbay dulu untuk cuci-cuci mata and isi perut yang comel nih.. Tetiba rasa nak sangat makan aiskrim... So try la yogurt frozen kat J.CO Donuts & Coffee... Seriously first time rasa memang sedap weh... Nak lagggiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...



Hantu aiskrim... rawrrrrrr~

No comments:

Post a Comment