Thursday, 19 July 2012

Lovely Business Partner !


Assalamualaikum and selamat hari rabu !
Hai readers,  dalam buat biznes kan, rasa seronok tak bila kita buat sorang2, xde sokongan, xdak orang yang guide kita, takda orang yang boleh bantu kita, Ye la kan, semua benda kita nak kena uruskan, fikirkan dan selesaikan sendiri... Setiap manusia waktunya sama saja, 24jam sehari.. Ada yang lebih? takde kan.. 


Tapi dalam biz Premium Beautiful nih kita x buat sorang2... All about teamwork.. Seronok  kan bila kita buat biz ada orang beri tunjuk ajar dari 0 sampai la kita berjaya, ada orang yg sentiasa guide kita, ada orang yang boleh membantu kita, beri sokongan, beri nasihat, beri kata2 positif.. Rasa seronok sangat. So dari situ la biznes kita makin hari makin kukuh and berkembang... Rasa enjoy sangat ! Kami dah rasa mcm satu family.. ;)

Let we see my beautiful biz partner :-

Norhafizah ( Fiza/Jat )
Kulim / Sg Petani, Kedah
Facebook : Nor Hafizah ( Oh Bulan )
Page : Premium Beautiful by Cik Jajat

Siti Norizam ( Kak CT )
Kulim, Kedah
Facebook : Siti Norizam Ishak

Noor Hidayu ( Ayu )
Cheras, Kuala Lumpur
Facebook : Noor Hidayu Are-u

Zafuan ( Wann )
Subang / Shah Alam
Facebook : Cik WannSury

Wee will be continued... ;)


#u wanna be my biz partner??

No comments:

Post a Comment