Saturday, 21 July 2012

O-Group Utara vs Bulan Ramadhan..


Assalamualaikum readers.. Terima kasih sebab masih bersama Jat lagi.. Syukur sangat2 sebab tahun ni masih umur panjang dan dapat menunaikan ibadah puasa lagi.. Takut tahun depan tak dapat jumpa Ramadhan lagi..hehe !

Cane persiapan anda pada hari pertama berpuasa? Boleh bertahan ke? Pancit di tengah hari ke? ekekeke... Jawapan semua anda yang tentukan ye.. :P

Okey, hari pertama puasa dan disebabkan harini juga cuti, so dapatlah Jat n biz partner amek ilmu dan tips dari my leader Yong & my mentor Kak Ieja.. Thanx to K.ieja sebab sanggup turun Kedah utk share ilmu yg sangat2 berguna... Tahniah jugak kepada K.Ieja n husband sebab raya tahun ni memang paling bermakna... Sebab dapat kereta baru.. Ini semua hasil dari buat biznes je.. So congrat to K.Ieja, from a banker now  berbusiness FULLTIME, pangkat DDM with income RM20,000 a month.. Sape cakap biznes ni susah?? Takde la... Biznes ni sangat2 mudah dan benefit sangat banyak..

Kak Ieja & Pak Ngah

yeayy !! dapat bergambar dgn kereta baru.. I'syallah satu hari nanti Jat pon nak jugakkk... Tiada apa yg mustahil kan melainkan usaha, berdoa & tawakal.. ;)

Bulan Ramadhan tahun ni memang rasa berbeza sangat2... Bukan sebab raya berdua, still single lagi..hehehe ! Yang bezanya sebab dulu gaji sekali je.. So bila dpat gaji je, bayar itu bayar ini, habis la... Then nak bagi kat mak abah pon kadang2 ada, kadang2 takde... Sayu hati sangat.. Tapi sekarang, sejak2 buat biz income 2x sebulan.. Seronok taw.. Dapat la bagi mak duit belanja untuk berpuasa... Dapat la bersedekah amal jariah.. Dapatlah bantu adik-beradik yang lain... Seronok kan bila dapat bantu orang lain tambah2 family kita sendiri... ;)

Ni la antara beautilicous2 yang datang untuk amek aura dari leader.. Yang tak dapat hadir di atas sebab2 tertentu xpe, nanti kita share sama2... all about TEAMWORKS right ??! ;)

My mentor Kak Ieja..

My biz partner from Parit Buntar mieza..

My biz partner from Kulim Kak Ct..

My biz partner from Sungai Petani Eina..

Memperkenalkan Beautilicous~

|
|
|
|
|
V

Alamak ! kabur la puloks...


yeah !!! yang ni baru clear... Jom dapatkan duit raya BESAR ! aummm~

Terima lah ucapan khas dari kami Group Beautilicous Utara ingin mengucapkan Selamat Berpuasa kepada umat islam dan rakan-rakan biznes serta customer2 tersayang... ;)



Salam sayang, 
>Jat<

No comments:

Post a Comment