Monday, 9 July 2012

Premium Beautiful - Flabby Tummy



 Arggghhh!! Kegilaan yang menggila !!!

Ramai wanita-wanita yang di luar sana mengalami masalah flabby pada tubuh badan.. Lagi2 dekat bahagian perut kan?? Zaman sekarang ni tak kira lah remaja ataupon ibu2 yang lepas bersalin.. If tak pandai jaga badan, abang sayang cari lain, acane?? Kita tak mintak semua tu kan tapi percaya lah wahai kaum2 wanita... Tubuh badan kita ni sangat2 berharga taw.. Jom kita buat spot check sendiri ada tak flabby or lemak2 yang berkeliaran  atau Jat suka panggil 'babat'.. hehe ! Adakah anda salah seorang yang mempunyai semua ini.. ????

- Cuba picit camni.. Perut anda seperti ini ???

- picit perut belah kiri dan kanan.. Ada tak ?? ( angguk2 )

- nak pakai jeans / kain pon susah nak zip??

- rasa terseksa tak??

- dah pakai jadi camni pulak.. Babat2 terkeluar.. Segan oh !!!

- aaaaa !!! acaner nih?

- beli baju mahal2 pon tak guna kalau lemak berbonjol-bonjol..


OH NO !!!

Memang stress la bila tengok cermin, ' kenapa nampak perut nih..' Bila pakai baju / dress ke sure nampak kek lapis kan.. So automatik kita akan rasa kurang berkeyakinan.. Sebab malu dengan orang sekililing, nanti kena tegur la... Usah risau lagi ! Premium Beautiful dapat menyelesaikan masalah anda.. Hanya dengan memakai 5 minit, anda nampak hasilnya.. :)


PREMIUM BEAUTIFUL

Dari persiapan nak tunang, nak kahwen, berpantang and after being mummy.. Raya pon hampir tiba.. Alang-alang dah buat baju mahal2 jom pakai PB untuk dapatkan bentuk badan yang ideal.. Pasti anda tersenyum gembira.. :)

Jika berminat, Jat ada FREE TRIAL untuk uols... Nak bagi uols pakai, cuba, rasa, baru nilai dan bezakan Premium Beautiful dengan korset yang lain..

 FB : Norhafizah ( Oh Bulan )
Email : feeza_funky@yahoo.com
Mobile : 013-4116265 / 012-4219244

No comments:

Post a Comment