Monday, 13 August 2012

Bonus Bulan September??

Hai semua..
Sedat tak sedar, Ramadhan hampir ke penghujungnya...
Lagi seminggu menjelang Syawal..
Pasti ramai yang menantikan saat ini..
Tapi cukupkah amalan kita pada Ramadhan tahun ini..??

Acane dengan persiapan raya?
Untuk suami? anak-anak? ibu ayah? adik? kakak? diri sendiri?
Hope semuanya dah siap teratur sebab majoriti ramai yg jadikan minggu ni minggu shopping..
Betul kan? :)

SETUJU ??? !!

Ramai yang akan lari bajet selepas Raya kan.. ??

Pada musim perayaan mesti berbelanja lebih daripada biasa kan?
Bagi yang bekerja dalam sektor kerajaan, next gaji adalah 25 September..
Yang swasta pun mengalami keadaan yang lebih kurang sama kan.. ( sy 31 Sept ) huhu
Maknanya 6 minggu lagi baru dapat gaji berikutnya..
Sebulan lebih kotttttttt....

So, mesti ada yang tergaru-garu, terfikir-fikir, macamana nak cover budget sampai next gaji kan..
Terfikir nak swipe segala kad kredit yg uols ada??
Sanggup ke nak tanggung risiko itu???

Ada jugak yang dah mula selak buku simpanan ASB dan Tabung Haji..
Berangan nak kuarkan sedikit simpanan tu kan.. **sikit ke?

Jangan risau, saya ada jalan penyelesaian...
Saya dan biz partner yg lain mmg nak sgt membantu uols..
So, nak ke bonus RM4000-RM4500 pada 10 September kelak?

Jom kita jumpa & saya sharekan pada anda..
Jom sama2 kita capai FINANCIAL & TIME FREEDOM...

Love,
Fiza
012-4219244

4 comments:

  1. cmne boleh dptkan bonus tu?

    ReplyDelete
  2. hai hana : buat bisnes ni la...nak tahu cane? jom msg sy..sy boleh ajar.. :)

    ReplyDelete
  3. Msg via sms ke?klu emel boleh?huhuhu

    ReplyDelete
  4. boleh..mana2 pon boleh dear...
    pm i kat FB pon ok jugak...
    ni FB i.. Nor Hafizah ( Oh Bulan )

    ReplyDelete