Tuesday, 14 August 2012

Top Green Leaders Group In Hijabista Magazine !! | September Issue

Assalamualaikum dan selamat petang uols..
Acane mood bekerja harini? Mesti ramai yang tak sabar nak menunggu hari jumaat kan.. 
Sebab semuanya mood nak raya je...hehe..

Jom saya sajikan anda dengan stori yang best kali ini.. Pernah uols imagine tak to be featured in magazines? Ala2 macam artis gituw... Kalau artis, biasalah kalo masuk magazine kan.. Tapi kalau bukan artis?

Tapi yang saya kagumi ialah dahulunya hanya seorang housewife biasa, tidak mempunyai kawan2 yang ramai, seorang yg pemalu dan pendiam... Tapi kini beliau seorang wanita yang berjaya dalam hidup.. 

So there must be something speacial about that person..

Berita Harian..

Majalah NUR..


Majalah Nona..


And the latest HIJABISTA .. bukan setakat 1 entry, 2 entry plak tuh...




Siapa yang istimewa ini? Siapa Hanis Haizi?

Hanis ni la our Top Leader & also founder for Green Leaders Group .. Sangat muda, baru 28 tahun tapi achievement sangat mengkagumkan...

Jat sebagai one of her biz partner & also anak didik beliau berasa sangat bangga denagn kejayaan belaiu.. Bukan mudah nak genggam 6 angka & jadi millionaire di usia 28 tahun kan..

So uols, if nak tahu rahsia kejayaan beliau, boleh pm saya.. If kita follow macam mana Hanis buat biz Premium Beautiful ni, confirm kita akan dapat hasil yang sama.. :)

Be a part of our TEAM today !!
Be in the Right Group !
Choose Green Leaders Group.. !!
We will guide you to succeed..
013-4116265

No comments:

Post a Comment