Wednesday, 22 August 2012

Promosi Raya | Lactolite

Salam Lebaran semua...

Hari ni dah masuk hari raya ke-4.. Kejap je masa tu berlalu kan... Acane dgn raya uols tahun nih? Konfom meriah kebom kebom kan..Ye la...kita dihidangkan dengan pelbagai jenis juadah makanan sperti ketupat, lemang, rendang daging atau ayam, kuah kacang, nasi impit, soto, lontong, mee kari, bihun sup, mee soto, nasi ayam, laksa, kuih raya dan macam2 lagi...

 Bagi Jat, masa raya ni la dapat makan macam2 yang kita x dapat pada hari biasa.. Betul tak? If hari-hari biasa memang jarang sangat la kalau orang nak masak juadah begini.. Setahun hanyalah sekali... So, memang Jat tak lepaskan peluang untuk makan semua nih.. hehehe ! Begitu jugak dgn uols... Confirm ada je yang makan tanpa henti.. Lepas satu rumah ke satu rumah, pasti semua nak makan je... Maka bermula lah episod perut meragam dan tak selesa, sakit perut yang memulas2, dan cerry berry ( cirit-birit ) akibat makan terlalu banyak tapi x buang2... Dan ada jugak yang demam2 taw...

Mula2, serius Jat pernah rasa camtu... Almaklumlah, Jat dulu jenis sembelit.. Makan banyak tapi susah nak buang... Dulu beli ubat kat farmasi.. Makan memang ok tapi perut serius memulas2 sampaikan rasa mcam nak tercabut perut... Tapi bila bertanya pada yang pakar, ubat tu sebenarnya tak elok untuk kesihatan dalam jangka masa yang lama....huhuhu... Tapi sekarang tak perlu risau... sebab Lacto-Lite dapat membantu dalam sistem penghadaman kita... Selain itu ia dapat menurunkan berat badan, membuang asid atau bakteria jahat dalam usus or perut kita and also lemak2 yang degil dalam perut... 

Ia sangat sesuai untuk semua jenis golongan tak kira kanak-kanak, remaja dan juga dewasa... Cepat2 dapatkan special harga sempena musim raya.. Boleh emel ke feeza_funky@yahoo.com ataupon sms ke 012-4219244
:)

Love, 
Jat


No comments:

Post a Comment