Friday, 31 August 2012

Body muscle -vs- Boroi


-vs-


LELAKI : 
Ciri-ciri bkal isteri I haruslh 6 kaki 2 inci macam Maya Karin, Heidi Klum, badan mestilah cutting ala-ala supermodel, wajah paling kurang iras-iras Fasha Sandha.. Hurm, pandai masak ke apa tu kira cincai..nanti2 boleh belajar..

PEREMPUAN :
Saya tak kesah lelaki yang macamana pun.. Asalkan dia sayangkan saya seadanya..

SEE !!!

Kenapa penampilan wanita selalu menjadi topik utama tetapi penampilan lelaki orang tak ambil port pon..

LELAKI :
Alah, lelaki kalau muka banyak jerawat tu barulah macho..perut boroi? Itu tanda senang hati.. Kepala botak?? tu tanda banyak duit... Pendek?? tu tanda murah rezeki, jodoh kuat...

Lainlah perempuan, buncit??? eeeuuuwww spare tyre... gemuk??? eiii kuat makan lettuwww..pendek?? dah la muko tak lawa, pendek pulak...ish3...

LADIES !!!!!

Wake up !!! Sebagai wanita, kita kena demand jugak kadang-kadang... Ye memang kita sayang boifren @ suami @ teman tapi mesra kita... But sometimes kita kena demand..  Sedangkan Rasulullah S.A.W. pun jaga penampilan, kenapa yang part tu lelaki taknak ikut??

CHANGE !!!

GIRLFRIEND : 
Saya tak kira, selagi perut dengan badan awak tu tak macam Remy Ishak.. Jangan berani-berani nak ajak saya dating dekat Gurney lagi... huh

BOYFRIEND :
?????????

FIZA :
Encik nak beli Premium Beautiful corset untuk kempiskan perut??

BOYFRIEND :
?????????

*LOL*

For more info on how to buy PREMIUM BEAUTIFUL corset & how to start your Premium Beautiful business, contact me 013-4116265 or feeza_funky@yahoo.com or PM on FB Nor Hafizah..

2 comments: