Tuesday, 11 September 2012

ANUGERAH SM/SSM 2012 | DEWAN WAWASAN PGRM, CHERAS

SYUKUR ALHAMDULILLAH !!

Inilah ucapan pertama kali bila dapat anugerah pangkat SM/SSM... Anda dapat bayangkan tak kalau setiap usaha dan titik peluh kita akan dapat ganjarannya... Dulu, Jat teringin sangat nak amek award apa2 lah.. Sebab suka tengok artis pakai baju cantik2, mekap cantik, pakai baju mahal2.. Tapi kalau berangan je tanpa usaha n cari jalan nya, tak jugak kan.. Ibarat angan-angan mat jenin..hehe !

Tapi sekarang angan2 dah menjadi realiti... Awesome !! Tahniah di ucapkan kepada diri Jat sendiri kerana telah melakukan satu perubahan dalam hidup dan tahniah kepada rakan kongsi yang sama2 telah mencapai kejayaan... Semoga Allah sentiasa memberkati kita semua.. Amin...

Dulu, datang majlis raikan kawan-kawan naik pentas.. Kali ini Jat yang naik pentas bersama 8 orang biz partner dari pelbagai negeri..teruja sangat2... From there Jat tahu that I'm the right business and right group..


Congratulations !

Seronok dapat bergambar dengan rakan-rakan kongsi baru dan berkongsi kegembiraan bersama mereka... Next event Jat nak bawa lagi ramai rakan kongsi baru... :)

Let's enjoy with Beautilicous GLG team.. wink2 **

my MUA..kenal melalui FB dan terus menjadi kawan rapat.. macam adik n kakak.. Akak ni sporting taw..Mekap dia pon cantik n i loike~ ^^

me and biz partner from Kulim and Cheras, KL.. Actually masih ada lagi yang lain tapi x dapat hadir di atas urusan masing2.. Next event mesti kita raikan sama2 ye.. :)

biz partner KL (ayu), me ( Jat), biz partner Kedah ( kak ct ), biz partner Penang ( ann )




biz partner Penang ( Kak Tie )

my ex schoolmate n my mentor ( Yong )




biz partner KL ( kak Ros )

my great leader GLG and my mentor, Hanis Haizi

biz partner KL ( Kak Linda )


my ex schoolmate n biz partner KL ( wan )

biz partner Johor ( Fetty Aura )

my mentor &  sumber inspirasi, CDM Kak Ana..
# genggaman tangan dari Kak Ana membuat kan Jat rasa makin bersemangat... Aura makin terserlah.. ^^







Opsss ! Paparazzi...


In this business, we are not going alone but business partner also can follow us..

REMEMBER !

T.E.A.M

Together, Everyone, Achieve, More

TAKE UR CHANCE NOW
AND
GRAB IT IN PREMIUM BEAUTIFUL BUSINESS

JUST WITH US !!


Contact me for free consultancy



No comments:

Post a Comment