Tuesday, 2 October 2012

Biozone Food Purifier

Ladies & Gentleman..

May I present to you...

Chicken, like you've never seen before !

Korang pernah terfikir tak yang selama ini kita makan ayam, sayur, ikan adakah ia 100% bersih walaupon sudah dibasuh beberapa kali? 

Adakah ia selamat untuk diri kita? Untuk ibu bapa kita? Untuk anak-amak kita? Untuk family kita?

Jom tengok gambar & video ini..

*
*
*
*
*
*
*
V



Not only dari video ni je.. Leader Jat, Kak Ieja, Kak Hanis Haizi dan Yong pun dah try di rumah.. Memang hasil sama dengan dalam video tu.. Loya tekak tengok ayam tu..huhu..

the first few minutes


Tu bukan sekadar buih tau, tapi tu lah toxic or racun yang keluar dari ayam tu.. Bukan sekadar kuar buih tapi  ade bau busuk sket.. 


Look at how much the "bubbles" have accumulated.





Bayangkan bendasing ni masuk dalam mulut + perut kita.. Then kekal dalam badan.. Ni baru sekor ayam, macamana pulak untuk makanan lain yang kita makan hari-hari?

Seramsss kan!! Sebab itu lah banyak penyakit mula mencerobohi tubuh badan kita.. Sebab pernah dengar pepatah,  "penyakit tu puncanya daripada pemakanan kita.. "


Biozone Food Purifier is available for purchase NOW!!

for more info & details, 
contact me TODAY!!!

Facebook : Nor Hafizah
Mobile : 013-4116265

No comments:

Post a Comment