Tuesday, 2 October 2012

Premium Beautiful : My Own Experience...

Hye..
Agak-agak ada tak yang tunggu Jat tulis entry nih? hehe !
Rasa macam dah lama x menghupdate kan.. Maaf maaf.. Lately ni bz sket.. Tapi tak bermakna Jat lupa pada  anda ye...

Ok entry kali ni nak stori pasal pengalaman sendiri pakai Premium Beautiful selepas beberapa bulan.. Jat start pakai lebih kurang 3 4 bulan yang lalu... Membe ada tanya, "hang kurus pon nak pakai PB jugak ke?"...

Nak tahu tak kenapa aku pakai Premium Beautiful?

- Berat badan aku semakin bertambah dan bertambah... Stresss okey! Jat ni jenis kuat makan jugak n x kira time... Makan je... Then habit yg paling ketara, lepas makan suka baring..wohoooo~ memang tunggu 3 4 bulan lagi jadi mcm belon ler... Seramsss okey!

- Senggugut yang keterlaluan! Yes.. Jat memang tiap2 bulan akan rasa tak selesa dan sakit perut sgt2 bila time senggugut.. Rasa pening-pening & nak pitam... 

- Jat selalu sakit belakang sebab duduk terlalu lama.. Sebab Jat bekerja di hadapan komputer.. Dan makin lama Jat rasa postur badan tak betul.. Dulu nak tido memang akan rasa sakit sangat n rasa nak nangis.. Perit! Bila bangun pulak rasa sangat2 malas taw... 

- Nak betulkan postur badan bagi betul balik dan nampak cantik.. Xde la macam sekarang.. Bongkok dan berbentuk C !

- Nampak je kurus but dalam badan banyak angin!! Arghh.. Bila makan je akan mula sendawa... Picit sana sendawa, picit sini sendawa... Letih nok!

- Peha aku realiti besar ok! Ini menyebabkan aku rasa janggal sangat2 dan tak balance dengan size badan...

Makanya Jat pon ambik keputusan nak pakai PB.. Pernah terfikir dulu susah ke nak pakai korset ni, leceh la nak kena pakai korset.. Nanti takut tak selesa.. Tapi rupanya sangat senang! sebab kita akan di ajar cara pakai yang betul, ringkas dan mudah... Jat amek masa 5 minit je untuk pakai fullset.. hehe! 

Kenapa Jat pilih Premium Beautiful?

1. Ada LIFETIME WARRANTY

2. Nak turunkan berat badan secara konsisten & shaping body

3. PB adalah alternatif rawatan untuk pelbagai penyakit wanita.

4. Kualiti kain PB sangat bagus... Selesa dipakai setiap hari.. Jat pakai 8jam sehari secara konsisten setiap hari..Office hour je tu.. Senang kan?

5. PB senang basuh, senang kering.

6. Baju & seluar lama boleh pakai balik.. :)

7. Boleh generate side income 4 5 figures/month... Alhamdulillah Jat dah merasai.. Anda?

Ni gambar masa tahun 2010.. Tengok muka gemuk kot... Berlapis2 pipi..



Terbaru dari ladang !

Now Jat hepy sangat2 dengan berat badan & body shape sekarang.. Badan terasa ringan, peha pon semakin mengecil.. Sakit pinggang dah lama xde.. Sakit belakang pon dan berkurangan.. Lemak kat perut dah semakin susut.. Rasa more confident dengan diri sendiri... Boleh makan macam-macam.. Tak yah sekat-sekat or diet.. Dengan pakai PB automatic boleh control makan.. Trust me ladies!!

Haa.. Berbaloi kan PB nih... Alah membeli menang memakai.. Beli sekali je tapi boleh pakai bertahun-tahun lamanya... Yang kurus pon boleh pakai PB.. Sebab PB bukan fokus untuk kecantikan sahaja, tapi ia lebih fokus pada KESIHATAN.. So taknak ke kita jaga kesihatan &  kecantikan.. So taknak ke kita jaga kesihatan & kecantikan dalam satu masa yg sama? Berapa kos perubatan ke hospital nowadays? Mahal kan? Pakai PB boleh bantu mengesan early stage of cancer/breast lump.. Prevention is better than cure right?

Last but not least, cuba tengok gambar kat bawah nih....


|
|
|
|
|
V


Renung-renungkan dan fikir-fikirkan.. :)

No comments:

Post a Comment