Wednesday, 28 November 2012

GLAM Celebration for UT20 | STADIUM MELAWATI SHAH ALAM

Hi uols, 

Last Saturday 24 November 2012, first time Jat sampai Stadium Melawati Shah Alam.. Selalunya just boleh tengok dalam TV je.. Tapi kali ni jejak kaki pon.. ;)

Kali ini majlis Ulang Tahun (UT) syarikat ke-20 telah diraikan dengan meriah di sana.. Majlis tersebut di buat pada tengahari mayb untuk memudahkan usahawan2 yang datang dari seluruh Malaysia.. Dan anggaran usahawan2 yang hadir seramai 8,000 orang.. Since our team, GLAM focusing in Online Social Media Marketing, jauh mana pun uolss boleh cari side income dengan biznes ni.. ;)

Actually, Jat first time datang untuk raikan Ulangtahun syarikat nih sebab Jat baru je join this bisnes.. So dalam bisnes ni takde istilah baru atau lama kerana semuanya dah macam adik-beradik & family.. Even dorang yang baru pertama kali datang, tapi kejap je dah boleh mesra.. Seronok kan.. Kawan pun semakin bertambah..

My Beautiful partners with beautiful leader.. ;)

And yang paling utama datang UT sebab nak celebrate kejayaan mentor Jat sendiri iaitu CDM Kak Sha Khalid.. Kak Sha baru je jadi CDM beberapa bulan yang lepas.. Kalau uols nak tahu, CDM ( Crown  Diamond Manager ) ni ialah pangkat yang paling atas sekali.. Semakin besar pangkat semakin besar income.. Kak Sha dulu seorang engineer di IBM.. Gaji masa tu lebih kurang RM4K cmtu la.. And mampu pakai viva je.. Jat bukan nak perlekehkan beliau but taraf hidup kat KL memang sangat tinggi.. If engineer pun just mampu pakai viva, apatah lagi kita yang kerja biasa-biasa... And Kak Sha buat bisnes ni 2 years ago.. Dia beri peluang pada diri untuk berubah masa depan.. Nowadays, Kak Sha buat bisnes Premium Beautiful as a fulltime & hasil dari our biz income dah cecah RM40K/month.. Dahulu viva, sekarang beemer.. Orangnya kecil molek tapi berjiwa besar... Thanks Kak Sha coz always support me..

CDM Kak Sha Khalid and bakal DSM Hafizah Mahazir ;)

Me with my mentor, CDM Hanis Haizi.. Even tak kenal rapat tapi she still guide Jat and partner sampai ke harini.. Kagum dengan beliau, dari housewife kini menerajui kumpulan biznes yang besar, GREEN LEADERS GROUP / GLAM.. Dress hitam ni by Dato Radzuan Radziwill.. Gorjes sangat!!

Actually we not only inspired by her dress, but her courage.. Bayangkan macam mana seorang housewife boleh transform 360 degrees? From zero income today 6 figures monthly income.. Superb!! That is by process dalam bisnez ni.. Jat bertuah dipertemukan jodoh dengan team ni.. Uolss pon boleh, just be part of us.. Boleh contact Jat for more details.. ;)

With bakal CDM Kak Shaliza Aziz and me.. Kak Ieja seorang leader yang lemah lembut but tegas dalam mendidik anak buahnya.. Dulu Kak Ieja ni ex banker yang dah bekerja makan gaji 8 tahun yang lalu but ekonomi tinggal di KL bukannya mudah and murah.. Pada awalnya husband tak bape agree with this business but after dah tengok bukti & faham, merekalah tulang belakang.. Dahulu just partime and now fulltime.. Income sebulan RM20K and now baru je pakai beemer..  ;)

Bakal DDM Nurul Ain Zulkarnaind (yong).. From schoolmate and now my leader & mentor.. ;)

Partner from Kulim, bakal SSM Siti Norizam Ishak..

New partner from Kulim, Kak Ina..

Partner from Penang, Kak Tie..

Partner from Parit Buntar, Miza..

Partner from Johor, Fetty Aura..

My ex-schoolmate and now my business partner, Wansurry..

Partner from Sungai Petani, Fatin Zaini..

My ex-schoolmate and now my business partner from Sungai Petani, Nadia..

Barisan CDM-CDM...

Pada UT ni jugak ada persembahan istimewa dari Shila Amzah...

Dan juga Dayang Nurfaizah..

Spot me if  u can.. ;)

To all partners yang hadir, million thanks to all.. Uolss memang best!! Next year kita datang dengan lebih ramai partners.. Confirm havoc kan?!! :)

Wanna be part of GLAM?

Just contact Jat & I will share the details.. Next year uolss pulak akan diraikan macam ni.. ;)

Love, 
Nor Hafizah Mahazir,
013-4116265
Top Agent Premium Beautiful | UTARA

3 comments: