Tuesday, 13 November 2012

Green Leaders Group | Seminar SM/SSM Cycle 3

Alhamdulillah, syukur... ;)

Sabtu baru-baru ni 10 November 2012, Green Leaders Group ( GLG ) mengadakan Seminar SM/SSM Cycle 3 di Holiday Inn, Glenmarie.. Seminar ini di adakan untuk semua bakal usahawan bawah naungan CDM Hanis Haizi dan CDM Razali Zain as pengasas Green Leaders Academy Malaysia (GLAM)...

In this group, semua datang dari pelbagai background.. Ada yang surirumah, kerani, cikgu, doktor, manager, pakar IT but kami di bawah satu naungan iaitu bisnes Premium Beautiful... Banyak sangat ilmu yang dicurahkan dari sekecil-kecil perkara ke sebesar-besar perkara.. Satu je yang Jat nak kata "They are awesome".. Syukur sangat-sangat Jat berada dalam group yang betul..

Seminar start!!

Emcee of the day, Shaliza Aziz.. From a banker and now buat fulltime business..

My Leader, CDM Sha Khalid also being one of the speaker for the Seminar.. "Kecil-kecil cili api" ni.. Engineer IBM buat biz as partime-time to fulfill her hobby, designer handbag ;) side income 5 angka tuh.. Bertuah sangat berada dalam group Kak Sha..

CDM Al-Faath, seorang engineer IT di syarikat terkemuka... Husband kepada CDM Salha & tulang belakang kepada our group.. Beliau sedang membuat perkongsian mengenai Social Media network.. 

Semangat nyanyikan lagu..

PBprenuers from seluruh Malaysia..

Breakfast.. 

Businesswoman.. ;)

Bakal SM, Eina dari Sungai Petani.. Datang jauh semata-mata nak menuntut ilmu di seminar ini.. Seorang surirumah tapi semangat beliau tak pernah kalah... Anak-anak dan suami menjadi pembakar semangat dan kekuatan pada Eina.. Go go chaiyok!! ;)

Bakal SSM, Ayu dari Cheras.. Seorang jururawat tapi sama-sama berada di Green Leaders Group untuk sama-sama generate income gemuks2.. Semangat dan pengorbanan Ayu sangat tinggi.. Tak pernah kenal erti putus asa.. Bangga dapat anak didik camni.. ;)

Bakal SSM, Kak Siti Norizam.. Kak Siti satu tempat kerja dengan Jat.. Dulu silent follower Jat tapi now sama-sama ambil peluang buat bisnes nih.. Walaupon dulu kerja di bawah satu bumbung tapi tak pernah bertegur sapa... Namun, bisnes ni lah yang menyatukan kami seperti adik & kakak.. Dulunya husband tak bagi buat sangat2 tapi kedegilan dan semangat Kak Siti buktikan pada suami memang sangat berbaloi.. Now, sang suami turut berada dalam satu group... Good Luck Kak Siti !!! ;)


Bila teringat balik, dulu ke kelas keseorangan jer.. Takde partner.. And now syukur sangat sebab dapat bawa partner bersama-sama from Kedah n KL.. Rasa tak percaya pon ada tapi inilah yang dinamakan rezeki dari Allah S.W.T yang kita sendiri tak jangka kan... :) Cepat sangat masa berlal, and lots of things happened in my life, ever since I joined this business.. Bersyukur sangat-sangat, sebab I did dare to take the first step.. ;)

Lunch.. Makanan sini sedapsss! Jat suka... ;)

With our leader, Yong and beautilicious partner from Utara... Eh-eh, ada kumbang sekor kat tengah-tengah tuh.. Lelaki pon boleh buat taw... Come join us!

Dulu tak kenal, sekarang menjadi rapat... ;)

Our BIG Group.. Sangat sporting and happening!!


SETIAP KEJAYAAN MESTI ADA CARA,  SETIAP KEGAGALAN PASTI BERSEBAB..

TOGETHER EVERYONE ACHIEVE MORE !!!

FREE COACHING

CHOOSE GREEN LEADERS GROUP

CHOOSE GLAM!

And you too can be one of us.. ;) Join our Beautilicious Group.. Change your life now, or never..

Love,
Nor Hafizah Mahazir,
013-4116265
Top Agent Premium Beautiful | UTARA

No comments:

Post a Comment