Tuesday, 13 November 2012

Kedah | Business Sharing with New Beautilicious

Syukur alhamdulillah semakin hari makin berkembang team Beautilicious nie.. Jat pon x sangka boleh jadi salah sorang top agent Premium Beautiful.. Ingat lagi masa first time kenal peluang nie, mati-matian Jat x minat langsung nak dengar atau memberi ruang.. 

Finally, bila jadi silent reader blog Yong, terus jadi nak tanya apa yang dia buat.. Rasa lifetime and financial dia sangat freedom.. Sebab dulu dia hanya pekerja biasa.. But now jadi usahawan berjaya..Rajin pulak outstation and kerap holiday sana-sini... Siapa yang taknak kan?

Alhamdulillah, dengan sedikit peluang yang Jat bagi pada diri, now Jat follow dorang untuk jadi usahawan yang berjaya.. Betul kata orang, "tak kenal maka tak cinta".. 

Kali nie, Jat berpeluang share bisnes dengan sorang rakan di Sungai Petani.. Namanya Ida.. Ida ni ex schoolmate salah sorang biz partner Jat... Semangat beliau yang sentiasa mahu belajar n berkobar-kobar, sangat Jat kagumi... Alhamdulillah makin hari makin ramai yang beri kepercayaan untuk mendengar kami share peluang jana income yang mengikut syariah compliance...




TEAMWORK!!






Dalam bisnes ni, kita just duplicate cara orang yang dah berjaya.. Nak berjaya ada caranya, nak gagal pon ada caranya.. Yang mana satu pilihan kita??

Anda pun berminat nak tahu tentang peluang bisnes networking yang mudah dan simple?

Contact me now!!

Love,
Nor Hafizah Mahazir,
012-4219244
Top Agent Premium Beutiful | UTARA

No comments:

Post a Comment