Friday, 16 November 2012

TOP BLOGGER YANG PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

Salam semua!

Semakin hari semakin HOT diperkatakan tentang PREMIUM BEAUTIFUL ni kan..?

So, Jat nak share something dengan korang.. Dulu Jat sibuk post entry tentang artis pakai PREMIUM BEAUTIFUL, klik sini untuk ---- > artis pun pakai PREMIUM BEAUTIFUL

Now, Jat nak kongsi TOP BLOGGER yang sudah pakai PREMIUM BEAUTIFUL dan berjaya buktikan keberkesanan TOP CORSET nie..


Jom baca... ^_^

Top Blogger Yang  Pakai PREMIUM BEAUTIFUL : redmummy

She's been complaining her tummy tak tahu nak sorok mana.. Biasalah bila dah beranak sorang, dua orang and counting mesti ada masalah ini.. And dah namanya perempuan tak boleh dipisahkan dengan kecantikan bukan.. ??!

So with the help of PREMIUM BEAUTIUFL, after 2 months she almost lost 6 inches!


Top Blogger yang pakai PREMIUM BEAUTIFUL : Fatin Liyana

Okey lah have to admit yang body aku ni flat tapi my perots iz azboncet (sad).. Boleh buat garis lurus dari pinggang ke pinggung, imagine the straight line! ( double sad ).. Pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni, boleh la feeling-feeling ada pinggang sikit sebab dia kecik kat bahagian pinggang kan.. Korset PREMIUM BEAUTIFUL ni kan well-fitted, so dia akan re-distribute fat kita tu accordingly.. Sebab aku ni flat dan macam takde harapan sangat, so tak endahkan sangat je.. But to my surprise.. Pinggang aku masa mula-mula measure adalah 68cm, sekarang 63cm (without korset) after 6 days mehehehe.. Cakap sekarang kebahagiaan itu milik siapa??


Top Blogger yang pakai PREMIUM BEAUTIFUL : Cik Epal

First time aku pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni, aku pening kepala dan cirit birit.. Setiap 5 minit meragam perut aku nak pergi ke tandas.. Seksa woh.. Asyik nak pergi toilet je manjang.. Then aku tanya kat kak Ayu ni, asal aku cirit-birit tak habes-habes nie? Pernah dengar side effect pemakai PREMIUM BEAUTIFUL ni lain, depends on individu, mungkin sebab aku tak pernah pakai PREMIUM BEAUTIFUL nie, first time pakai, tu jadi macam tu.. Esok lusa ok la tu.. Mula mula je macam tu.. Tapi memang betul pon.. Esok lusa aku dah tak rasa apa dah.. Cuma first day aku pakai je body aku buat hal


Top Blogger yang memakai PREMIUM BEAUTIFUL : alinaclover

Time ni yong pakai masa bulan puasa tahun lepas..Seriously dalam masa kurang 3 minggu yong dapat turunkan berat badan beberapa kilo.. wah..! terus beli baju kebaya la tahun tu..  Sebelum ni kebaya jangan harap nak pakai .. Takde cutting langsung.. Jeles tengok badan orang lain cantik-cantik belaka.. Sejak pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni, yong rasa lebih berkeyakinan.. Nak pakai baju apa pon dah tak risau lagi.. Lemak dah tak bersepah kan..hehehe


Next Top Blogger yang pakai PREMIUM BEAUTIFUL : Cik Jat

Dulu selalu sangat senggugut waktu period, lenguh-lenguh badan, masalah period tak teratur, sakit tulang belakang akibat duduk terlalu lama masa kerja.. Now, dah pakai PREMIUM BEAUTIFUL memang sangat membantu selesaikan masalah yang ada.. PREMIUM BEAUTIFUL ni sangat membantu masalah wanita.. Wajib bagi setiap wanita memiliki set PREMIUM BEAUTIFUL untuk penjagaan badan kita.. 


Jika anda berminat untuk  mendapatkan set PREMIUM BEAUTIFUL, boleh hubungi Jat

Love,
Nor Hafizah Mahazir,
013-4116265
Top Agent Premium Beautiful | UTARA

No comments:

Post a Comment