Wednesday, 30 January 2013

Beautilicious di Karnival Perkahwinan, Amanjaya Mall Sungai Petani

Assalamualikum.
Last weekend our team Beautilicious telah melibatkan diri ke satu program iaitu Karnival Perkahwinan anjuran AI Management di Amanjay Mall, Sungai Petani, Kedah.. Program tersebut berlangsung selama 3 hari berturut-turut.. Team Beautilicious tak melepaskan peluang untuk membuka booth bagi pelanggan-pelanggan tersayang yang berada di sungai petani, perlis, perak & pulau pinang.. 

DAY 1
My testimoni pon ada disitu..hehe!
Our team yang banyak membantu..


DAY 2
- lastday ke karnival- merah gituw~

Tujuan booth di buka membantu bakal-bakal pengantin mencari korset yg sesuai utk hari bahagia.. Ye la, dah nak pakai baju pengantin cantik2, sure la xnak lemak-lemak terbojol sana sini kan.. Nanti baju yang dah cantik, nampak x berapa nak cantik.. Lagipon korset ni banyak kebaikan.. 

- antara produk yang ada di booth ialah Premium Beautiful, Herba Maharani, Lactolite, BB Plus Collagen, PB Wash, White Coffee..

Banyak aktiviti di sana.. Rugi siapa yang tak p... Ada promosi pakej yang istimewa daripada butik-butik terkenal, kad kahwin, banner, goodie beg, fotografi, kek & macam lagi.. 

Showtalk about our product by Yong..
with partner yang sama-sama buat setahun yang lalu.. 
Jumpa ex-officemate kat sana..Thanks coz beli produk kami.. :)
Our team yang sama-sama menjayakan karnival... TEAMWORK!!
Sijil Penghargaan..
Last but not least, ni dah boleh buat frame.. hehe!
Aktiviti sebelum balik, relax2 sambil buat pedicure, manicure... Chill!!

Saturday, 26 January 2013

Kesian....

Mana lah agaknya manusia2 yang gelakkan Jat waktu Jat start buat biznes 13 months ago?

Oh yea.. mereka masih ada di takuk yang sama.. Selalu update FB cakap stress kerja, then p shopping beli handbag, kasut baru or baju baru.. After bayar je or swipe credit card sampai max, nnati dapat bonus bayar semua in full.

Kesiannn....


Award SM/SSM 2013

Last sunday we have another celebration.. First event for 2013..

Sales Manager & Senior Sales Manager Award!!

Teringat last year, Jat naik pentas untuk award Sales Manager..
Now masa untuk Jat naik pentas untuk kali yang kedua iaitu Senior Sales Manager & juga raikan biznes partner.. ;)

Congratulation to all new SM/SSM!!
This is just a beginning.. Banyak lagi kejayaan yang kita akan capai bersama..

stage yang penuh sejarah.
yang telah melahirkan ramai CDM dan usahawan-usahawan berjaya..

Bukan artis je ada gambar ala2 red karpet tau..
weolss pon ade..hehe!

Before the event start, chamworing is a must for us!!!
Congrats all.. love u all and proud to have u all as my partners and protege..

Ini kali kedua Jat dapat anugerah.. Next event mayb bulan May... ;)

Partner yang sama-sama terima anugerah SSM ( Senior Sales Manager ).

A part of my business partner from Kedah & KL..
With leader.. ;)
Partner from Kulim, Kedah.. Siti Norizam.. Ibu kepada 4 org anak..
Partner from Sungai Petani, Kedah.. Eina.. Housewife, ibu kpda 2 org anak..
Partner from Kuala Lumpur, Ayu.. Nurse and mom to be.. ;)
Partner from Sungai Petani, Kedah.. Ida Rahman.. 

Semua cantik-cantik belaka.. next award is Diamond Night~tak sabar nak naik pentas lagi dengan partners.. uols di luar sana pon boleh.. kami hanya menjalankan business thru social media marketing which is menggunakan facebook, blog & instagram.. just simple business.. semua orang mampu.. 

Kepada yang berminat nak mencari side income, yang mahukan upgrade diri, yang nak mencari ramai kawan, yang mahukan sikap positif, confident level, yang mencari hobi baru, amatlah digalakkan.. :) Jat boleh bantu.. 

Love,
Nor Hafizah Mahazir,
013-4116265
Top Agent Premium Beautiful | Utara