Wednesday, 30 January 2013

Beautilicious di Karnival Perkahwinan, Amanjaya Mall Sungai Petani

Assalamualikum.
Last weekend our team Beautilicious telah melibatkan diri ke satu program iaitu Karnival Perkahwinan anjuran AI Management di Amanjay Mall, Sungai Petani, Kedah.. Program tersebut berlangsung selama 3 hari berturut-turut.. Team Beautilicious tak melepaskan peluang untuk membuka booth bagi pelanggan-pelanggan tersayang yang berada di sungai petani, perlis, perak & pulau pinang.. 

DAY 1
My testimoni pon ada disitu..hehe!
Our team yang banyak membantu..


DAY 2
- lastday ke karnival- merah gituw~

Tujuan booth di buka membantu bakal-bakal pengantin mencari korset yg sesuai utk hari bahagia.. Ye la, dah nak pakai baju pengantin cantik2, sure la xnak lemak-lemak terbojol sana sini kan.. Nanti baju yang dah cantik, nampak x berapa nak cantik.. Lagipon korset ni banyak kebaikan.. 

- antara produk yang ada di booth ialah Premium Beautiful, Herba Maharani, Lactolite, BB Plus Collagen, PB Wash, White Coffee..

Banyak aktiviti di sana.. Rugi siapa yang tak p... Ada promosi pakej yang istimewa daripada butik-butik terkenal, kad kahwin, banner, goodie beg, fotografi, kek & macam lagi.. 

Showtalk about our product by Yong..
with partner yang sama-sama buat setahun yang lalu.. 
Jumpa ex-officemate kat sana..Thanks coz beli produk kami.. :)
Our team yang sama-sama menjayakan karnival... TEAMWORK!!
Sijil Penghargaan..
Last but not least, ni dah boleh buat frame.. hehe!
Aktiviti sebelum balik, relax2 sambil buat pedicure, manicure... Chill!!

1 comment: