Bagaimana Untuk Mengatasi dan Merawat Keputihan? mesti baca ini...


sumber GOOGLE

Masalah keputihan merupakan duri dalam daging bagi kebanyakan wanita. Ia masalah yang sering terjadi kepada kebanyakan wanita walaupun mempunyai badan yang sihat tanpa sebarang penyakit. Malah ada yang cuba untuk merawat dengan berjumpa doktor.
Pil akan diberi dan ada juga klinik yang memberikan krim sapu untuk disapu ke dalam faraj. Adakah rawatan ini berkesan? Pastinya tidak! Klinik seronok mereka mendapat duit daripada penjualan ubat antibiotik dan krim sapu yang langsung tidak menyelesaikan masalah keputihan ini.
Tahukah anda bahawa keputihan terjadi disebabkan antara 2 sebab ini. Iaitu jangkitan bakteria seperti Bacteria Vaginosis ataupun kulat seperti Trichomoniasis dan Candida Albican.Jangkitan Kuman GI Candida Dalam Faraj.

Jika rawatan kulat ini tidak dirawat, maka kesannya akan menjadi bertambah teruk. Kulat ini mampu merebak keseluruh tubuh anda dan seterusnya jangkitan ini boleh menyerang organ-organ penting dalam badan anda.

Jangkitan bakteria atau kulat ini juga mampu merebak ke pasangan kita. Hasilnya organ seksual lelaki juga akan mengalami kegatalan, kemerahan, kesakitan dan juga kulit melecet. Suami anda juga mungkin terkena tempias daripada masalah yang dihadapi oleh anda ini.

Suami anda pasti akan mengelak daripada untuk “bersama” dalam hubungan seks. Lebih teruk, mereka “makan luar” atau menambah cawangan lain. Itu yang cuba kita elakkan. Keputihan sebenarnya boleh dirawat.
Bagaimana untuk mengatasi dan merawat keputihan buat selama-lamanya?
Tahukah anda, Premium Beautiful dapat membantu anda menyelesaikan masalah tersebut.. Dengan pemakaian secara konsisten 8jam sehari, ia boleh mengurangkan tahap keputihan yang serius. Tak lupa juga dengan Herba Maharani.. Ianya sangat membantu.. Ramai yang dah  mencubanya dan memberi jawapan yang positif.. Kini tiada gusar lagi mengenai keputihan yang melanda diri anda.. Jom dapatkan segera set Premium Beautiful atau Herba Maharani...

Contact me for BEST PRICE! FREE demo & consultation (",)
Love,
Fiza Mahazir,
013-4116265
Premium Beautiful Agent Utara


5 comments:

 1. ini bukan cara merawat...ini suruh beli nehhh

  ReplyDelete
 2. heheeheheh btul btul

  ReplyDelete
 3. Drpda bl premium yg mahal tu baik bl antbiotic yg sah2 ok..nak bg information bg la ikhlas ckit..

  ReplyDelete
 4. salam sahabat.. sy hanya membantu untuk mereka2 yg mengalami masalah ni... Mahal bukan ukuran sekiranya anda tahu kelebihan setiap fungsi PB ini..mmg boleh je beli antibiotic tapi sesetengah org tak suka..so pilihan masing2 kan.. :) terima kasih beri cadangan

  ReplyDelete
 5. Keputihan jika tidak segera diobati bisa mengakibatkan kanker pada leher rahim

  ReplyDelete