Wednesday, 22 May 2013

Kelas Blogging + Celebrate Bitrhday Yong


Salam readers..
Apa perasaan uols kalau diberi kejutan sempena sambutan harijadi?
Confirm ada yang teruja, sebak, menangis, sayu dan jugak tentulah happy kan.. Ye la, orang buat surprise...
Bitrhday tahun lepas, Jat dah pernah dapat kejutan... Memang tak sangka & rasa sebak sangat2... Nak nangis pon ada... Siap ada orang datang bawa kek & nyanyikan lagu birthday... sweet gituwww... !! 
Adakah tahun ni masih dapat kejutan macam tu?? nantikan je la...haha!

Ok, sabtu lepas, Jat & partner berpeluang belajar blog secara percuma... Kelas blog ni bertujuan untuk membantu rakan-rakan untuk mengenal dunia IT dengan lebih mendalam.. Untuk memperkukuhkan lagi bisnes yang kami jalankan.. If before ni hanya lah 2 3 orang, now Alhamdulillah, semakin ramai... n hope lepas ni lebih ramai lagi... 

After kelas blogging, kami ada buat jamuan sikit bagi meraikan harijadi Yong... Ini jugak bertujuan bagi mengeratkan lagi hubungan silaturrahim sesama islam... Majoriti dari kami tak kenal antara satu sama lain, but in this business we are family... Sangat best!

Cake Chocolate Indulgent from Secret Recipe..

Me & birthday girl yang banyak bantu Jat dalam bisnes.. 

Muda-muda dah pandai ambil peluang untuk membantu keluarga dan masa depan yang lebih cemerlang..


Meriah betul... Colourfull gituw... Jat mahukan kehidupan yang berwarna-warni seperti dalam gambar ini... ;)

Berminat untuk join our team?
Contact : 012-4219244/013-4116265 ( Jat )
Consultant Premium Beautiful Top Agent Utara


No comments:

Post a Comment