Saturday, 18 May 2013

Kelas Blogging di Sungai Petani | GLAM Utara

Hai uols...
Today Jat berpeluang belajar blog dengan leader, Yong & rakan-rakan kongsi yang lain dari Utara.. Yang bestnya kelas blog ni adalah secara PERCUMA.. what? Percuma? YES ! PERCUMA.. Can u imagine, kalau kita nak belajar buat emel di luar sana pon, kena daftar around RM100 untuk beberapa jam sahaja.. Tapi dalam GLAM, kita belajar emel, blog, instagram, google, hanyalah percuma..

Before ni Jat memang dah ada blog sendiri tapi ala-ala diari je, n belajar pon sendiri.. So tak semua ilmu yang Jat ada, just google je la.. Tapi harini banyak ilmu yang dapat n semua bab-bab baru... So dapat lah Jat  kongsikan ilmu ni pada rakan-rakan yang lain.. Buat sehabis baik!!


Anyone yang berminat nak belajar blog secara percuma, do contact me 012-4219244/013-4116265 ( fiza)


No comments:

Post a Comment