Thursday, 16 May 2013

Marrine Essence Bosy Wash & Syampoo


Assalamualaikum.

Fenomena Sabun Marrine Essence Beauty Bar memang sangat larisssss... Sehinggakan out of stock kat HQ.. Sabun yang dikenali sebagai 'sabun cerah ketiak' mendapat top 1.. Fuhhh fuhhh.. Patut lar ramai yang join doorship... 

Now, Sabun Marrine Essence dalam bentuk liquid dan juga syampu.. Kalau before ni dalam bentuk ketul kan, haa ni dah upgrade berbentuk liquid.. tapi still menggunakan bahan-bahan yang sama dengan sabun itu.. Ia berwajah baru dan mudah untuk di bawa ke mana saja.. Travel, kursus, balik kampung, honeymoon... 






Sebotol RM33 je sebotol.. Body wash ke syampu ke, harga sama .. RM33.. :)
nak? jom sms/whatsapp Jat cepat-cepat.. 012-4219244


No comments:

Post a Comment