Monday, 10 June 2013

Testimoni Herba Maharani 2


Saya nak kongsi pengalaman ngan u all pasal maharani nih...xtau lah korang biasa dengar ke tak tapi yg pasti benda nih tengah top sekarang...mula2 my sister in-law yg offer kat i...i try lah..dan i trasa kesannya menakjubkan...dan i pun ask my family semua try...dorg try pun cmtu gak..i pun promote kat kengkawan...pun camtu..antara kesan2 yg dorg alami ialah, yg sorg tu dah lama kawin tapi xde zuriat..mcm2 dah dia cuba...lepas dia makan maharani ni dlm 3 kotak..(xhabis pun) dia mengandung..(alhmdllah-kuasa allah) tapi kurang2nya kita ikhtiar kan...

Adik ipar i, dia sakit2 lutut, sendi2 dan migrain yg teruk skali..mlm xleh tidur...i bagi dia try...alhmdllah..sakit2 berkurangan dan skrang xde masalah lagi..dia masih lagi continue..my officemate lak..dia baru 1yr bersalin...kesan jahit dia masih terasa bila dia bersama ngn hubby..pas dia mkn maharani ni...dia xsakit lagi malah bertmbah sedap. my mom, biasalah dah veteran kan...haid bulanan dia makin hari makin kurang...dan pas dia amalkan maharani ni, haid dia dah normal..dan banyak seperti biasa...mcm2 lagi kesan dan kehebatan nya...thats y i nak kongsi ngan u all semua...


..ANDA PATUT MENCUBANYA..

Berminat untuk mendapatkan Herba Maharani, pm/call/whatsapp

Fiza : 012-4219244


No comments:

Post a Comment