Friday, 13 September 2013

Mineral Coffee and Testimoni

Assalamualaikum & Salam Jumaat!

Harini nak share the hot coffee in town, bukan LA Coffee, bukan Hazelnut Coffee but MINERAL COFFEE ;)

From my own experience, seriously i'm not a coffee lover.. Rasanya yang pahit, warna hitam pekat, memang tak la.. Cuma Jat minum Kopi Dutch Lady dalam kotak tu ( campuran susu ).. Bila google pasal kelebihan, keenakan & kebaikan Mineral Coffee ni, terus rasa nak cuba lah.. First try minum masa bulan puasa.. Memang badan perlukan tenaga yang secukupnya sebab di siang hari kita bekerja dan tak boleh makan, minum.. Then kena bangun awal pagi untuk sahur.. After Subuh, bersiap-siap nak pergi kerja pulak.. So badan agak letih, mengantuk, malas semuanya cukup.. Complete! Lepas minum Mineral Coffee terus jatuh cinta dengan bau yang harum, rasa yang sedap dan yang paling penting berkhasiat . Kaya dengan mineral dan khasiat Garam Buluh.

So far dah masuk 4 box Mineral Coffee yang Jat dah minum.. Alhamdulillah, badan rasa lebih bertenaga.. Antara sebab Jat fall in love sangat dengan Mineral Coffee ni ialah ia mengandungi zat magnesium and it helps to reduce headache problem.. Tak percaya? Try lah ;)




Contact me for details & order :)

Nor Hafizah Mahazir
012-4219244 ( wechat@whatsapp )
nhafizahmahazir@gmail.com


No comments:

Post a Comment