Car Fund Achiever | 13 September 2013


Assalamualaikum semua.. Bersyukur ke hadrat Ilahi dengan limpah kurnia-Nya kepada kita.. Pada 13 September yang lepas, GLAM telah meraikan GLAM AWARD kepada para usahawan-usahawan yang telah berjaya mencapainya.. Jat tumpang gembira kerana my leader, Yong salah seorang yang mendapat anugerah tersebut.. Pada malam tersebut yong diraikan sebagai CAR FUND ACHIEVER.. Tahniah Yong!


Seronoknya bila buat bisnes ni kita diraikan.. Bukan je dari company, malahan dari mentor jugak.. Jat mesti ikut jejak langkah Yong.. Mesti nak jugak!!  


Taraaa !! Yong dapat Wristlet Coach dari CDM Hanis Haizi, founder of GLAM.. Cantik sangat.. Kejayaan yang diraikan bersama partner... 


All team The Diamond Circle yang datang meraikan kejayaan Yong.. Hari ini kita meraikan mereka, suatu hari nanti kita pula diraikan.. Best !  Sama-sama merasa manisnya bila buat bisnes bersama-sama..Tahniah kepada penerima-penerima anugerah pada malam itu.. Semoga kita semua lebih berjaya di masa akan datang.. GLAM boleh!! SAYA boleh!! PASTI boleh!!


Nor Hafizah Mahazir
012-4219244 ( wechat @ whatsapp )
nhafizahmahazir@gmail.comNo comments:

Post a Comment